top of page
Ara

1. Lig'de Play-Off Heyecanı Başlıyor! | İşte Play-Off Rakipleri ve Fikstür...

Trendyol 1. Lig'de 34. hafta karşılaşmalarının geride kalmasıyla birlikte 2023-24 sezonu sona erdi. Eyüpspor ve Göztepe doğrudan Süper Lig'e yükselirken, beş takım Play-Off yarışı verecek.


1. Lig play-off maçları özetleri çorum fk kocaelispor  boluspor bodrumspor

Trendyol 1. Lig'de 34. haftanın tamamlanmasının ardından Play-Off potasındaki tablo netleşti.


75 puanlı Eyüpspor lider, 70 puanlı Göztepe ise ikinci olarak direkt Süper Lig'e yükseleme hak kazandı.


Sakaryaspor, Bodrum FK, Çorum FK ve Kocaelispor arasındaki kıyasıya süren üçüncülük rekabetini kazanan taraf ise Sakaryaspor oldu. Sakarya ekibi ligin son haftasında direkt rakibi Kocaelispor'u 2-0 mağlup ederek 3. sıradaki yerini korumayı başardı. Böylelikle Tatangalar, Play-Off etabına direkt finalden dahil olacak.


Sakaryaspor'u ise sırasıyla Bodrum FK (57), Çorum FK (56), Kocaelispor (55) ve Boluspor (53) izledi.


Bu tabloyla birlikte Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. Play-Off çeyrek finalinde Bodrum FK ile Boluspor, Çorum FK ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek.


Play-Off ilk tur maç programı ise şu şekilde:


16 Mayıs Perşembe


17:00 Bodrum FK - Boluspor (Bodrum İlçe Stadı)

20:00 Çorum FK - Kocaelispor (Çorum Şehir Stadı)


1. Lig'de Play-Off ilk tur maçları 16 Mayıs Perşembe günü, 2. tur maçları ise 20 ve 24 Mayıs' tarihlerinde oynanacak. Süper Lig'e yükselen son takımın belirleneceği final maçı ise 30 Mayıs'ta gerçekleşecek.


Çeyrek finalde maçlar tek maç, yarı finalde ise çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu iki turu geçen takım, finalde lig üçüncüsü Sakaryaspor'un rakibi olacak.

Comments


bottom of page