top of page
Ara

2. Lig Beyaz Grup'ta 29. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 30. Hafta Programı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 29. hafta karşılaşmaları geride kaldı.

İşte 29. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 30. hafta programı


2. Lig Beyaz Grup'ta 29. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 30. Hafta Programı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 29. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları


TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 29. Hafta Sonuçları:

Çorum FK - Esenler Erokspor: 1-0

Şanlıurfaspor - Düzcespor: 4-1

Sivas Belediyespor - Amed Sportif Faaliyetler: 2-2

Bursaspor - Bayburt Özel İdarespor: 3-1

Afyonspor - Tarsus İdman Yurdu: 5-1

Batman Petrolspor - Ankaraspor: 2-4

Nazilli Belediyespor - İnegölspor: 2-0

Somaspor - 24 Erzincanspor: 2-1

Arnavutköy Bld Gençlikspor - Menemen FK: 1-2

Haftanın BAY Takımı: Isparta 32 Spor


Zorlu Maç Çorum'un!

Çorum FK Esenler Erokspor 1-0

Zirvenin önemli maçında lider Çorum FK, Erokspor'u Eren Aydın'ın 16. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla 12 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Çorum FK, aynı zamanda 4 maçlık yeni bir galibiyet serisi de yakalamış oldu. Düşüş yaşayan ve son 6 maçta 1 galibiyet alan Erokspor ise 46 puanda kaldı ve haftayı zirvenin 8 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.


Urfa Takipte, Düzce Düşüşte!

Şanlıurfaspor Düzcespor 4-1

Zirvenin en yakın takipçisi konumunda olan Şanlıurfaspor, Düzcespor'u 4-1 mağlup etti ve 53 puanla haftayı zirvenin 1 puan gerisinde 2. sırada tamamladı. Zirve yarışı verirken düşüş yaşayarak son 7 maçta 1 galibiyet alan Düzcespor, 41 puanda kaldı ve play-off hattının 1 puan gerisine düştü.


Amed, 90'da Yedi,+4'de Attı!

Sivas Belediyespor Amedspor 2-2

Ligin dibine demir atan Sivas Belediyespor, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmanın 90. dakikasında, şampiyonluk yarışı veren Amedspor karşısında 2-1 önde geçti. Olaylı Bursaspor maçı sonrası bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Amedspor, 90+4. dakikada kabustan uyandı ve karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Son 5 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Amedspor bu sonuçla 48 puanda kaldı ve haftayı maç fazlası olmasına rağmen zirvenin 6 puan gerisinde 3. sırada tamamladı. Ligdeki 2. galibiyetini son anlarda kaçıran Sivas Belediyespor ise güveli bölgenin 17 puan gerisinde,12 puanla son sırada kaldı.


Düelloyu Ankara Kazandı, Play-Off Hattına Dayandı!

Batman Petrolspor Ankaraspor 2-4

Küme hattı ile arasındaki farkı bir an önce açmaya çalışan Batman Petrolspor ile play-off hattını hedefleyen Ankaraspor maçı mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaya sahne oldu.

Konuk ekip Ankaraspor 25. dakikada 2-0 öne geçsede, 68. dakikada Batman Petrolspor skorda dengeyi sağladı. 5 dakika arayla Ankaraspor, 2 gol daha buldu ve düello şeklinde geçen maçı 4-2 kazandı. 48 puana yükselen Ankaraspor, Play-off hattı ile puanları eşitledi ve haftayı 7. sırada tamamladı. Düşüş yaşayan Batman Petrolspor ise 13 haftada tek galibiyet alarak küme hattı ile puanları eşitledi ve haftayı 29 puanla 15. sırada kapattı.


Kritik Maç Soma'nın!

Somaspor 24 Erzincanspor 2-1

Play-off hattını yakından ilgilendiren maçta henüz 8. dakikada skor 1-1'e geldi. 55. dakikada 10 kişi kalan Erzincanspor karşısında 57. dakikada golü bulan Somaspor karşılaşmayı da 2-1 kazanan taraf oldu. Bu sonuçla 40 puana ulaşan Somaspor haftayı play-off hattının 2 puan gerisinde 10. sırada tamamladı. 24 Erzincanspor ise galibiyet hasretini 3 maça çıkartırken 41 puanla haftayı 9.sırada kapattı.


Afyon Farklı Kazandı, 11 Hafta Sonra Play-Off'a Dahil Oldu!

Afyonspor Tarsus İdman Yurdu 5-1

Ligde mali olarak zor günler geçiren ve karşılaşmalara alt yapı oyuncuları ile çıkan Tarsus İdman Yurdu, 8 maçlık mağlubiyet serisinin ardından geçen hafta Bursaspor ile 3-3 berabere kalarak gelecek için moral depolamıştı. 11 haftalık play-off özlemi çeken Afyonspor ise maça mutlak galibiyet parolası ile başlarken, 5. dakikada 1-0 öne geçen taraf oldu. Tarus İdman Yurdu, bu gole 3 dakika içinde cevap verdi ve geçen haftaki çıkışın sürpriz olmadığını gösterdi. İlk yarının son bölümlerinde tekrar öne geçen Afyonspor, moral olarak da rakibine üstünlük sağladı ve ikinci yarı bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla 42 puana yükselen Afyonspor, 11 hafta sonra play-off'a dahil oldu. Tarsus İdman Yurdu ise 21 puanda kaldı ve haftayı güvenli bölgenin 8 puan gerisinde 17. sırada tamamladı.


Menemen Rahatladı, Arnavutköy Yara Aldı!

Arnavutköy Bld Gençlikspor Menemen FK 1-2

Alt sıralarla arayı açıp play-off potasına yaklaşmaya çalışan Menemen FK ile play-off hattındaki yerini korumayı hedefleyen Arnavutköy Belediyespor maçı zorlu bir karşılaşmaya sahne oldu. Menemen FK, deplasmanda Arnavutköy Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek 38 puana yükseldi. Küme hattının 9 puan üstüne çıkan Menemen FK, play-off hattı ile arasındaki farkı da 5 puana indirdi. Arnavutköy Belediyespor ise 42 puanda kalsada averajla play-off hattının içinde kalmayı başardı.


Bursa Hayat Buldu!

Bursaspor Bayburt Özel İdarespor 3-1

4 Maçlık mağlubiyet serisinin ardından çıktığı 7 maçta sadece 1 kez bileği bükülen Bursaspor'un çıkışı Ankaraspor maçında durmuş, Tarsus İdman Yurdu karşısındaki sürpriz kayıpla devam etmişti. Geçen sezonların aksine bu sezon ligin dibine demir atan Baybut karşısında mutlak galibiyet için çıkan Bursaspor, sahadan 3-1'lik üstümlükle ayrılan taraf oldu. bütün yakın rakiplerinin mağlup olduğu haftada kazanan Timsahlar, 33 puana yükseldi ve küme hattının 4 puan üzerinde haftayı 14. sırada tamamladı. Bayburt Özel İdarespor ise ise güveli bölgenin 17 puan gerisinde,12 puanla 18. sırada kaldı.


TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. Hafta Programı:

Ankaraspor - Çorum FK

Menemen FK - Şanlıurfaspor

Esenler Erokspor - Sivas Belediyespor

İnegölspor - Bursaspor

Tarsus İdman Yurdu - Batman Petrolspor

Düzcespor - Somaspor

24 Erzincanspor - Nazilli Belediyespor

Bayburt Özel İdarespor - Afyonspor

Isparta 32 Spor - Arnavutköy Bld Gençlikspor

Haftanın BAY Takımı: Amedspor

Comments


bottom of page