top of page
Ara

2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 30. Hafta Programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. hafta karşılaşmaları geride kaldı.

İşte 29. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 30. hafta programı:


2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 30. Hafta Programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları:


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. Hafta Sonuçları:

Kocaelispor - 1461 Trabzon FK: 1-1

Etimesgut Belediyespor - Vanspor FK: 0-1

Bucaspor 1928 - Uşakspor: 3-0

Karacabey Belediyespor - İskenderunspor AŞ: 1-1

Sarıyer - Balıkesirspor: 2-4

Kastamonuspor - Zonguldak Kömürspor: 3-1

Kırşehir FK - Fethiyespor: 5-3

Serik Belediyespor - Pazarspor: 3-0

Diyarbekirspor - Kırklarelispor: HÜK 0-3

Ankara Demirspor - Adıyaman FK: HÜK 3-0


Körfez Yine Takıldı!

Kocaelispor 1461 Trabzon 1-1

Zirvenin en kritik maçında, lider Kocaelispor ile 3. sıradaki 1461 Trabzon karşı karşıya geldi. 2 maç üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından geçen hafta Fethiyespor galibiyeti ile moral bulan Körfez, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı. 4 hafta önce 8 puan farkla lider konumda olan Kocaelispor, bu sonuçla 4 maçtan 1 galibiyet çıkartarak 7 puan kaybetmiş oldu. 62 puanda kalan Körfez, en yakın takipçisi Vanspor'un yakaladığı galibiyet serisini devam ettirmesi üzerine puan farkını da 1'e indirmiş oldu. 1461 Trabzon ise 56 puanda kaldı ve haftayı zirvenin 6 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.


Van Koptu Geliyor!

Etimesgut Belediyespor Vanspor FK 0-1

Her hafta serisini ilerleten Vanspor, bu hafta da Ankara deplasmanında kaldığı yerden devam etti. Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, yenilmezlik serisini 16 maça çıkartırken, 7 maçlık üst üste galibiyet serisi de yakalamış oldu. Kırmızı siyahlılar ayrıca bu başarılı çıkışın ardından, lider Kocaelispor'un puan kaybettiği haftada 61 puana yükseldi ve zirve ile arasındaki farkı 1 puana düşürdü. Etimesgut Belediyespor ise 31 puanda kaldı ve haftayı küme hattının 10 puan üzerinde 15. sırada tamamladı.


Buca Yara Sardı, Uşakspor'u Ateşe Attı!

Bucaspor 1928 Uşakspor 3-0

Güzel bir çıkışla, lider Kocaelispor'u devirip ardından Sarıyer'i deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle yenen Bucaspor, geçen haftaki Kırklarelispor beraberliği ile zirve yolunda ciddi yara almıştı. Küme hattındaki rakibini farklı geçen Bucaspor, lider Kocaelispor'un puan kaybetmesi ile geçen haftaki yarasını sarmış oldu. Sarı lacivertliler bu sonuçla 57 puana yükseldi ve haftayı zirvenin 5 puan gerisinde 3. sırada tamamladı. Uşakspor ise son 6 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabildi. 21 puanda kalan Uşakspor'un, Balıkesirspor'un da kazanması ile küme hattındaki stresi iyiden iyiye artmış oldu.


Zorlu Maçtan Kazanan Çıkmadı!

Karacabey Belediyespor İskenderunspor 1-1

Şampiyonluğun en iddialı takımlarından İskenderunspor ile zirve yarışı içindeyken yaşadığı düşüş ile play-off hattının dışında kalan Karacabey Belediyespor maçı mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaya sahne oldu. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Karacabey Belediyespor karşısında 82. dakikada 10 kişi kalan İskenderunspor, 87. dakikada skorda eşitliği sağladı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla 56 puanda kalan İskenderunspor zirvenin 6 puan gerisinde 5. sırda haftayı noktaladı. 3 maç üst üste yaşadığı mağlubiyetlerin ardından bir puan kaybı daha yaşayan Karacabey Belediyespor ise play-off hattının 6 puan gerisine düştü ve haftayı 49 puanla 7. sırada tamamladı.


Bal-Kes 13 Maç Sonra Kazandı!

Sarıyer Balıkesirspor 2-4

Alt sıraları yakında ilgilendiren karşılaşma gol düellosuna sahne oldu. İlk yarısı 1-1 geçilen karşılaşmada 2 kez geriye düşen Balıkesirspor, maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Son 3 maçın 2 sinden puan alan Balıkesirspor, bu sonuçla da 13 hafta sonra galibiyet alarak 20 puana yükseldi. En yakın rakibi ile farkı 1 puana indiren Balıkesişrspor, güvenli böle ile arasındaki farkı da 3 puana düşürdü. Sarıyer ise son 3 maçata yaşadığı kayıplarla 32 puanda kaldı ve haftayı 14. sırada tamamladı.


Kastamonu Rahatladı, Kömür Yara Aldı!

Kastamonuspor Zonguldak Kömürspor 3-1

geçen hafta yaşadığı puan kaybının ardından play-off hattı hedefi için mutlak galibiyet hedefleyen Zonguldak Kömürspor, Kastamonuspor karşısında 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Bu sonuçla 44 puanda kalan Zonguldak Kömürspor, play-off hattının 11 puan gerisine düşerek oldukça büyük bir yara aldı. Evinde Uşakspor'a yenilerek adeta kabusun içine düşen Kastamonuspor, bu hafta aldığı sonuçla birlikte son 6 maçta 10 puan topladı ve 33 puana yükselerek küme hattı ile arasındaki farkı 12 puana çıkardı.


Kırşehir Çıkışta, Fethiye Düşüşte!

Kırşehir FK Fethiyespor 5-3

Son 7 maçta yalnızca 1 kez bileği bükülen Kırşehir FK, geçen haftaki 4-0'lık Pazarspor galibiyetinin ardından Fethiyespor karşısına oldukça motive çıktı. Kırşehir FK, son haftalarda düşüş yaşayan rakibi Fethiyespor'u gol düellosu şeklinde geçen maçta 5-3 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü. Son iki maçta rakip kaleye 9 gol atan Kırşehir FK, bu galibiyetle 36 puana yükseldi ve haftayı 11. sırada tamamladı. Fethiyespor ise 3 maçlık galibiyet serisinin ardından 3 maçlık bir mağlubiyet serisine girmiş oldu. Lacivet beyazlılar haftayı 33 puanla 13. sırada kapattı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 29. Hafta Programı:

Vanspor FK - Kastamonuspor

Balıkesirspor - Bucaspor 1928

1461 Trabzon FK - Kırşehir FK

Zonguldak Kömürspor - Ankara Demirspor

İskenderunspor - Etimesgut Belediyespor

Pazarspor - Sarıyer

Fethiyespor - Serik Belediyespor

Kırklarelispor - Uşakspor

Adıyaman FK - Kocaelispor: HÜK 0-3

Diyarbekirspor - Karacabey Belediyespor: HÜK 0-3


Comments


bottom of page