top of page
Ara

3. Lig 2. Grup'ta 20. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 21. Hafta Programı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 20. hafta, oynanan 7 karşılaşma ile birlikte geride kaldı. İşte 20. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 21. hafta programı.


TFF 3. Lig 2. Grup haftanın sonuçları, haftanın puan durumu, gelicek hafta fikstürü

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 20. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları...


TFF 3. Lig 2. Grup'ta 20. Hafta Sonuçları:

Karşıyaka - Batman Petrolspor: 1-5

Anadolu Üniversitesi - Turgutluspor: 0-2

Elazığspor - Ergene Velimeşespor: 1-0

Efeler 09 Spor - Amasyaspor: 1-0

Bulvarspor - Eynesil Belediyespor: 1-0

Hacettepe 1945 - Sapanca Gençlikspor: 2-0

1954 Kelkit Belediyespor - Pazarspor: 0-0

Haftanın BAY Takımı: Silifke Belediyespor


Karşıyaka Evinde Dağıldı!

Zirvenin kritik randevusunda Karşıyaka ile Batman Petrolspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.


İki takım taraftarlarının da karşılıklı beste söyleyerek dostluk rüzgarları estirdiği harika bir atmosferde başlayan maç bol pozisyonlara da sahne oldu.


Konuk ekip Batman Petrolspor, Muharrem Öner ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.


Karşıyaka'da 5. dakika sakatlanan Şeref Özcan ve 46. dakika oyuna devam edemeyen Yasin Ozan ile Mehmet Aleaddinoğlu, kulübeye gelirken Enes Nalbantoğlu, Sefa Küpeli ve Ömer Alper Tatlısu Oyuna dahil oldu.


İkinci yarıda iki takımda bol pozisyona girerken 59. dakikada Enes Nalbantoğlu Karşıyaka adına eşitliği sağlayan golü buldu.


İkinci yarıda, ender gelişen Batman Petrolspor ataklarında usta golcü Tunç Behram 68. dakikada Petrolspor'u yeniden öne geçirdi.


77. dakikada Fatih Taşdelen, Karşıyaka adına çok net bir pozisyondan yararlanamazken dönen topta Halil Yılmaz, deplasman ekibini 3-1 öne geçiren golü kaydetti.


Bu golden sonra boş alanları usta ayakları ile çok iyi değerlendiren Batman Petrolspor, 81. dakikada Yakup Akan ve 86. dakikada Mustafa İnan ile bulduğu gollerle sahadan 5-1'lik farklı bir skorla galip ayrıldı.


Böylelikle, kritik haftalarda aldığı sonuçların ardından zirveden kopan Karşıyaka 35 puanda kaldı. Kırmızı yeşilliler haftayı, maç eksiği bulunan liderin 6 puan gerisinde kalarak, 4. sırada tamamladı.


Zirve yarışındaki puan kayıplarının ardından sansasyonel bir galibiyet alan Batman Petrolspor, hem moral depoladı hem de maç eksiğine rağmen 2 puan farkla liderliğini sürdürdü.


Turgutlu Hata Yapmadı!

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ile Turgutluspor, Osmangazi Üniversitesi Stadyumu'nda karşılaştı.


Karşılaşmanın ilk yarısını 29. dakikada Alperen Aydın'ın golü ile 1-0 önde tamamlayan Turgutluspor, 58. dakikada Tolga Cevher ile farkı ikiye çıkardı.


Kalan bölümde skoru koruyan Turgutluspor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.


Bu sonuçla doğrudan rakiplerinin karşılaştığı haftadan galibiyetle ayrılan Turgutluspor, 39 puana yükseldi ve haftayı, zirvenin 2 puan gerisinde 2. sırada tamamladı.


Anadolu Üniversitesi ise 28 puanla 6. sırada yer aldı.


Elazığ Kaptanıyla Güldü!

Elazığspor ile Velimeşespor, Yeni Elazığ Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlkyarısı 0-0 eşitlikle geçilen karşılaşmanın 58. dakikasında kaptan Bahattin Köse sahneye çıktı ve ev sahibi Elazığspor 1-0 öne geçti. 84. dakikada Hasan Ekici kırmızı kart ile oyun dışı kalınca Elazığspor, kalan bölümde 10 kişi mücadele etti.


Kalan bölümde skoru koruyan Elazığspor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.


Yenilmezlik serisini 14 maça taşıyan ve son 6 maçta yalnızca 1 kez puan kaybeden Elazığspor, çıkışını sürdürerek puanını 35'e yükseltti ve haftayı zirvenin 6 puan gerisinde 5. sırada tamamladı.


Velimeşespor ise haftayı 20 puanla 11. sırada tamamladı.


Efeler'in Bileği Bükülmüyor

Efeler 09, iç sahada karşılaştığı Amasyaspor'u, 14. dakikada golcüsü Enescan Özdemir'in bulduğu golle 1-0 mağlup etti.


Bu sonuçla, yenilmezlik serisini 5, galibiyet serisini ise 4 maça çıkaran Efeler, puanını 37'ye yükseltti. Aydın ekibi, üst rakibi Karşıyaka'nın puan kaybettiği haftada avantajı yakalayarak 4. sıradan, 3. sıraya yükseldi.

-

Son 6 maçından puansız ayrılan Amasyaspor ise, Kartal Bulvar'ın galibiyet aldığı haftada 17 puanda kalarak küme hattına geriledi.


Bulvar Kümeden Çıktı!

Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede, Bulvarspor, 33. dakikada gelen Umut Sönmez'in golüyle Eynesil Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.


Bu sonuçla, 3 haftalık galibiyet özlemi son bulan Bulvarspor puanını 18'e yükseltti ve küme hattından tırmanmayı başardı.


Eynesil Belediyespor ise üst üste ikinci yenilgisini alarak haftayı 22 puan ile 9. sırada bitirdi.


Hacettepe Nefes Aldı!

Alt sıraları yakından ilgilendiren bir diğer maçta Hacettepe 1945 ile Sapancaspor karşı karşıya geldi. Hacettepe rakibini, 13. dakikada Gökhan Altıparmak ve 63. dakikada Mehmet Akyüz'ün (P) golleriyle 2-0 mağlup etti.


Bu sonuçla, Hacettepe geçen haftaki kritik Bulvarspor beraberliğinin ardından Sapanca karşısında aldığı galibiyetle puanını 18'e yükseltti. 13. sıraya mor beyazlılar, güvenli bölgeyle puanları eşitledi.


Sapancaspor ise haftayı 15 puanla 15. sırada tamamladı.


Kelkit'te Gol Yok!

1954 Kelkit Belediyespor, kendi sahasında Pazarspor ile karşılaştı. Gol sesi çıkmayan mücadele, taraflar sahadan 1'er puan ile ayrıldı.


Bu sonuçla 24 puana yükselen Kelkit, Play-Off ile puan farkını 4'e indirdi ve haftayı 7. sırada tamamladı.


4 maçlık puan hasretine son veren Pazarspor ise 21 puan ile 10. sırada yer aldı.


TFF 3. Lig 2. Grup'ta 21. Hafta Programı:

Batman Petrolspor - Anadolu Ünitersitesi

Turgutluspor - 1954 Kelkit Belediyespor

Velimeşespor - Karşıyaka

Pazarspor - Efeler 09

Silifke Belediyespor - Elazığspor

Amasyaspor - Bulvarspor

Eynesil Belediyespor - Hacettepe

Haftanın BAY Takımı: Sapanca Gençlikspor

İlgili Yazılar

Commentaires


bottom of page