top of page
Ara

3. Lig 2. Grup'ta 33. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 34. Hafta Programı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanan 33. hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 33. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 34. hafta programı...



TFF 3. Lig 2. Grup'ta 33. Hafta Karşılaşmaları ve Haftanın Öne Çıkanları


3. Lig 2. Grupta 33. Hafta Sonuçları:

Iğdır FK - Karaman FK: 3-1

Alanya Kestelspor - Ergene Velimeşespor: 4-0

Orduspor 1967 - Bayrampaşa: 4-1

Darıca Gençlerbirliği - Kuşadasıspor: 1-1

Turgutluspor - Gümüşhanespor: 1-1

Bulvarspor - Eynesil Belediyespor: 2-0

23 Elazığ FK - Kırıkkale Büyük Anadoluspor: 7-3

Kahramanmaraşspor - Ayvalıkgücü Belediyespor: HÜK 0-3


Sezonun Maçında kazanan Iğdır!

Iğdır FK - Karaman FK: 3-1

Şampiyonluk yarışının en büyük iki adayı Iğdır FK ile Karaman FK, karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısını lider geçiren Karaman FK, zirveyi rakibinden geri almayı amaçlarken, Iğdır FK yakın rakibiyle puan farkını 4'e çıkararak şampiyonluğu hedefledi. Sezonun en kritik maçını kazanarak rövanşı alan Iğdır FK, üst üste 4. galibiyetini alarak puanını 68'e yükseltti ve liderlik koltuğunda yerini korudu.


11 maçlık yenilmezlik serisi Iğdır deplasmanında son bulan Karaman FK ise 64 puanda kaldı. Kırmızı beyazlı ekip, zirveyi hedeflediği maçta 4. sıraya geriledi. Bu sonucun ardından, Karaman FK, doğrudan şampiyon olma şansını kaybetti.


Kestel İkinciliğe Yükseldi, Velimeşe Ligde Kaldı!

Kestelspor - Ergene Velimeşespor: 4-0

Iğdır FK ve Karaman FK'nın ardından şampiyonluğun en güçlü ekiplerinden olan Alanya Kestelspor, iki rakibinin karşılaştığı haftayı değerlendirmeyi hedefledi. Sahasında ligde kalma mücadelesi veren Velimeşespor'u ağırlayan Kestelspor, rakibini 4-0'lık net bir skorla geçti. Karaman FK'nın mağlup olduğu haftada, Akdeniz ekibi, puanını 66'ya yükselterek ikinci sıraya yerleşti. Son hafta galibiyet alması ve Iğdır'ın puan kaybetmesi halinde, Kestelspor'un doğrudan şampiyonluk şansı bulunuyor.


Ergene Velimeşespor, mağlup olmasına rağmen, küme hattındaki rakibi Bayrampaşa'nın da yenilmesiyle son hafta öncesinde kalmayı garantiledi. Trakya temsilcisi haftayı 32 puan ile 13. sırada tamamladı.


Ordu Seriyi Devam Ettirdi, Bayrampaşa Lige Veda Etti!

Orduspor 1967 - Bayrampaşa: 4-1

17 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Orduspor 1967, rakiplerinin karşılaştığı haftada, sahasında Bayrampaşa'yı ağırladı. Ligde ikincilik hedefleyen Ordu ekibi, kümede kalmak için mutlak 3 puana ihtiyaç duyan Bayrampaşa'yı 4-1'lik skorla geçti. Karaman'ın, lidere puan kaybetmesi üzerine 3. sırada yükselen Orduspor 1967, haftayı 65 puan ile tamamladı. Orduspor 1967, Play-Off finali anlamına gelen ikincilik şansını son haftaya bıraktı.


Bu sonuçla, 26 puanda kalan Bayrampaşa, en yakın rakibinin 5 puan gerisinde kalarak lige veda etti. Kırmızı yeşilli ekip, 24 yıl sonra profesyonel liglere veda ederek, amatör kümeye geriledi.


1 Puan Darıca'ya Yaradı!

Darıca Gençlerbirliği - Kuşadasıspor: 1-1

Play-Off'u geçtiğimiz haftalarda garantileyen Kuşadasıspor'a nazaran, Darıca Gençlerbirliği için hayati önem arz eden karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Yakın rakipleri Ergene Velimeşespor ve Bayrampaşa'nın mağlup kapattığı haftada 1 puan alan Darıca Gençlerbirliği, matematiksel olarak lige tutunmayı başardı. Kuşadasıspor haftayı 48 puan ile 6. sırada tamamladı. Kocaeli temsilcisi ise 31 puan ile 14. sıraya yerleşti.


23 Elazığ Farklı Kazandı!

23 Elazığ FK - Kırıkkale Büyük Anadoluspor: 7-3

Ligde iddiası kalmayan iki ekibin karşılaşması, 10 gollü bir mücadeleye sahne oldu. 3 maçlık galibiyet hasretine sahasında son veren Elazığ FK, rakibini 7-3 mağlup etti. Sezonun en gollü karşılaşmasının ardından Elazığ ekibi haftayı 37 puanla 9. sırada, Kırıkkale temsilcisi ise 33 puan ile 12. sırada tamamladı.


3. Lig 2. Grupta 34. Hafta Programı:

Ofspor - Iğdır FK

Ayvalıkgücü Belediyespor - Alanya Kestelspor

Karaman FK - Orduspor 1967

Kuşadasıspor - 23 Elazığ FK

Gümüşhanespor - Darıca Gençlerbirliği

Ergene Velimeşespor - Bulvarspor

Bayrampaşa - Turgutluspor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor - Kahramanmaraşspor: HÜK 3-0

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page