top of page
Ara

3. Lig 2. Grup'ta 34. Hafta Sonuçları VE Haftanın Öne Çıkanları

TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanan son hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 34. hafta sonuçları ve haftanın öne çıkanları...



TFF 3. Lig 2. Grup'ta 34. Hafta Karşılaşmaları ve Haftanın Öne Çıkanları


3. Lig 2. Grupta 34. Hafta Sonuçları:

Ofspor - Iğdır FK: 0-1

Ayvalıkgücü Belediyespor - Alanya Kestelspor : 0-1

Karaman FK - Orduspor 1967: 2-2

Kuşadasıspor - 23 Elazığ FK: 5-2

Gümüşhanespor - Darıca Gençlerbirliği: 0-0

Ergene Velimeşespor - Bulvarspor: 0-1

Bayrampaşa - Turgutluspor: 2-1

Kırıkkale Büyük Anadoluspor - Kahramanmaraşspor: HÜK 3-0


IĞDIR FK 2. LİG'DE!

Ofspor - Iğdır FK: 0-1

Geçen hafta sahasında direkt rakibi Karaman FK'yı mağlup ederek büyük avantaj kazanan Iğdır FK, bu hafta gelen Ofspor galibiyeti ile şampiyonluğunu ilan etti. Ligi 71 puan ile tamamlayan Iğdır FK, tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükseldi. Ayrıca Iğdır ekibi, düşüş yaşadığı 3 maçın ardından sezonun son 5 maçından galip ayrılarak, başarılı bir seriye imza attı.


Kestelspor Play-Off Finalinde!

Ayvalıkgücü Belediyespor - Alanya Kestelspor : 0-1

Şampiyonluk şansını son haftaya kadar taşıyan Alanya Kestelspor, güçlü rakibi Ayvalıkgücü Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Ancak Kestelspor, lider Iğdır FK'nın, Ofspor deplasmanında galibiyet almasıyla sezonu 2. sırada tamamladı. Sezonda büyük bir çıkış yakalayarak liderliğe dahi yükselen ancak yaşadığı elim kazanın ardından 1 ay sahaya çıkamayan Kestelspor, ligde ikinci sıraya yerleşerek büyük bir başarı elde etti. Alanya ekibi, Play-Off'lara final etabından dahil olarak spor kamuoyunun takdirini kazandı.


Geçtiğimiz haftalarda Play-Off'u garantileyen Ayvalıkgücü Belediyespor ise bu sonuçla sezonu 54 puan ile 5. sırada tamamladı. Ayrıca Ayvalıkgücü Belediyespor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Kestelspor karşısında son buldu.


Üçüncülük Maçında Sıralama Değişmedi!

Karaman FK - Orduspor 1967: 2-2

Ligin son haftasında, üçüncülük yarışı veren Orduspor 1967 ile Karaman FK kozlarını paylaştı. Mücadelenin 2-2'lik eşitlikle tamamlanması üzerine taraflar sahadan 1'er puan ile ayrıldı. Böylelikle, geçtiğimiz hafta üçüncülük koltuğuna tırmanan Orduspor 1967, sezonu 66 puan ile 3. sırada tamamladı. Karaman FK ise 65 puan ile rakibinin bir basamak altında yer aldı.


Gollü Maç Ada'nın!

Kuşadasıspor - 23 Elazığ FK: 5-2

Geçen haftaki 7 gollü galibiyetin ardından sezonu da galibiyetle kapatmak isteyen 23 Elazığ FK ile 4 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefleyen Kuşadasıspor, ligin son haftasına kozlarını paylaştı. 7 golün olduğu karşılaşmayı 5-2 kazanan Kuşadasıspor, Play-Off öncesi galibiyet hasretine son verdi ve moral buldu. Bu sonuçla 51 puana yükselen ada sezonu 6. sırada tamamladı. 37 puanda kalan 23 Elazığ FK ise 10. sırada sezonu tamamladı.



İlgili Yazılar

Comments


bottom of page