top of page
Ara

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Zirve Haftası!

TFF 3. Lig 2. Grubun 19. haftası, zirve yarışında kritik karşılaşmalara sahne olacak. Kritik haftada, ligin ilk 4 sıradasında yer alan takımlar birbirleri ile karşılaşıyor...


batman petrolspor  karşıyaka  elazığspor  turgutluspor  3. lig 2. grup

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk yarışı kıyasıya bir rekabetle devam ediyor.


Ligi şampiyon olarak bitirip direkt olarak üst lige çıkamayı hedefleyen ekipler, Batman Petrolspor, Karşıyaka, Turgutluspor ve Elazığspor, 19. haftada karşı karşıya geliyor.


18. Hafta sonunda bir maç eksiği bulunan Batman Petrolspor, ligde 37 puanla liderken, 35 puanlı Karşıyaka, 33 puanlı Turgutluspor ve 31 puanlı Elazığspor ilk 4 sırayı oluşturuyor.


Şampiyonluğun yanı sıra Play-Off finali anlamına gelen ikincilik koltuğunun da önemi bu yarışta fazlasıyla önemli.


Sezon öncesi ve devre arası döneminde oldukça kuvvetli kadrolar kuran bu 4 takımdan hiçbiri işini şansa bırakmak istemiyor.


Geçen hafta lider Batman Petrolspor'un puan kaybetmesi, Karşıyaka'nın kazanması ve Elazığspor'un evinde ikinci sıradaki Turgutluspor'u yenerek koltuğundan etmesi üst grubu birbirine yaklaştırarak, bu hafta oynanacak maçların önemini daha da arttırdı.


19. Haftada 3. sıradaki Turgutluspor, 2. sıradaki Karşıyaka'yı ağırlarken, lider Batman Petrolspor ise 4. sıradaki Elazığspor'u konuk edecek.


Sezonun ilk devresindeki maçlarda Turgutluspor, deplasmanda lider konumdaki Karşıyaka'yı 1-0 mağlup edip liderlik koltuğunu rakibinden almıştı.


Sezona kötü başlayan Elazığspor ile Batman Petrolspor ise 0-0 berabere kalarak 4. haftayı da galibiyetsiz kapatmışlardı.


4. haftalar itibari ile Batman Petrolspor haftayı 7. sırada, Elazığspor ise 11. sırada tamamlamıştı.


Kritik haftada ilk maç 10 Şubat Cumartesi günü Turgutluspor ile Karşıyaka arasında oynanacak. Turgutlu 7 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç saat 14:00'te başlayacak.


Batman Petrolspor ile Elazığspor karşılaşması ise 11 Şubat Pazar günü, Batman Yeni Şehir Stadyumu'nda 14:00'te oynanacak.




İlgili Yazılar

Comments


bottom of page