top of page
Ara

3. Lig 3. Grup'ta 26. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 27. Hafta Programı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanan 26. hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 26. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 27. hafta programı...


3. Lig 3. Grup'ta 26. Hafta Sonuçları

TFF 3. Lig 3. Grup'ta 26. Hafta Karşılaşmaları ve Haftanın Öne Çıkanları


3. Lig 3. Grup'ta 26. Hafta Sonuçları:

68 Aksaray Belediyespor - Muş 1984 Muşspor: 2-1

Niğde Anadolu FK - Kepez Belediyespor: 0-2

Çankaya FK - Büyükçekmece Tepecikspor: 1-2

Beyoğlu Yeniçarşıspor - Bursa Yıldırımspor: 2-2

Bergama Belediyespor - Akhisarspor: 5-0

Fatsa Belediyespor - Artvin Hopaspor: 0-1

Sapanca Gençlikspor - Erbaaspor: 1-0

Osmaniyespor FK - Efeler 09 Spor FK: HÜK 0-3

Siirt İl Özel İdare - Malatya Arguvanspor: HÜK 3-0


Lider Seriyi 8 Maça Çıkardı!

5 puan farkla zirvede yer alan 68 Aksaray Belediyespor ile play-off treninin kaçırmak istemeyen Muşspor arasındaki maç mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaya sahne oldu.

karşılaşmadan 2-1 üstün ayrılan 68 Aksaray Belediyespor, bu galibiyetle galibiyet serisini 8 maça çıkardı ve 55 puana yükselerek ligde 5 puan farkal liderliğini sürdürdü.

Muşspor ise 31 puanda kaldı ve play-off hattının 9 puan gerisine düşerek haftayı 13. sırada tamamladı.


Kepez Hata Yapmadı!

Zirvenin en yakın takipçisi konumundaki Kepez Beledediyespor, Son 2 haftada 5 puan kaybederk zirvenin 5 puan gerisine düşmüştü. Ligin zayıf ekiplerinden Niğde Anadolu FK, karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Kepez Belediyespor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak 2 hafta sonra galip geldi ve zirve ile arasındaki farkın açılmasını önledi. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan Niğde Anadolu FK ise 11 puanda kaldı ve güvenli bölgenin 13 puan gerisinde haftayı 16. sırada tamamladı.


Bergama, 5 Haftalık Hasretini 5 Golle Bitirdi!

5 haftalık galibiyet hasreti ile play-off yarışında oldukça geriye düşen Bergama Belediyespor, çıkış yakalayan ve son 4 haftada yalnızca 1 kez puan kaybeden Akhisarspor karşısına 3 puan hedefi ile çıktı. karşılaşmadan 5-0 gibi farklı bir üstünlükle ayrılan Bergama Belediyespor, 5 maçlık galibiyet hasertine son verdi ve 31 puana yükselerek, haftayı play-off hattının 9 puan gerisinde 11. sırada tamamladı. Akhisarspor ise 4 maçlık çıkışın ardından bu sonuçla 24 puanda kaldı ve haftayı güvenli bölgenin 2 puan gerisinde 17. sırada haftayı kapattı.


Hopa Play-off, Fatsa Küme Hattında Kaldı!

İki takım içinde oldukça kritik olan maçta, Artvin Hopaspor, deplasmanda Fatsa Belediyespor'u 1-0 mağlup etti ve 41 puana yükselerek play-off içindeki yerini korudu. 24 puanda kalan Fatsa Belediyespor ise ligden çekilen Arguvanspor'u geçme imkanını bulamadı ve haftayı küme hattının 2 puan gerisinde 16. sırada tamamladı.


Kritik Maç Sapanca'nın!

Play-off hattının en yakın iki takipçisin karşılaştığı maçta, 20. dakikada Murat Erdemir ile 1-0 öne geçen Sapancaspor, karşılaşmadan da bu skorla üstün ayrılan taraf oldu. 39 puana yükselen Sapancaspor, play-off hattı ile arasındaki farkı da 1 puana indirdi. Erbasspor ise bu sonuçla 34 puanda kalarak haftayı, play-off hattının 6 puan gerisinde 8. sırada tamamladı.


3. Lig 3. Grup'ta 27. Hafta Programı

Artvin Hopaspor - 68 Aksaray Belediyespor

Kepez Belediyespor - Fatsa Belediyespor

Akhisarspor - Çankaya FK

Erbaaspor - Beyoğlu Yeniçarşıspor

Büyükçekmece Tepecikspor - Niğde Anadolu FK

Efeler 09 Spor FK - Sapanca Gençlikspor

Bursa Yıldırımspor - Siirt İl Özel İdarespor

1984 Muşspor - Osmaniyespor FK: HÜK 3-0

Malatya Arguvanspor - Bergama Belediyespor: HÜK 0-3

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page