top of page
Ara

3. Lig 4. Grup'ta İlk Devre Tamamlandı İşte 15. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 16. Hafta Programı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sezonun ilk yarısı 15. haftada, oynanan 7 karşılaşma ile birlikte geride kaldı. İşte 15. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 16. hafta programı.



TFF 3. Lig 4. Grup'ta 15. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları.


TFF 3. Lig 4. Grup'ta 15. Hafta Sonuçları:

Siirt İl Özel İdarespor - Orduspor 1967: 1-1

Sultanbeyli Belediyespor - Kestelspor: 1-1

Çankaya FK - Muş 1984 Muşspor: 0-1

Sebat Gençlikspor - 23 Elazığ FK: 2-0

Adana 1954 FK - Nevşehir Belediyespor: 2-0

Tokat Belediye Plevnespor - Çatalcaspor: 1-0

Bergama Sportif Faaliyetler - Bursa Yıldırımspor: 1-2

Haftanın BAY takımı: Balıkesirspor


Adana Devreyi Namağlup Kapattı!

İlk yarının son haftasında lider Adana 1954 FK ile küme hattından uzaklaşmak isteyen Nevşehir Belediyespor, Tarsus Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekip her iki yarıda da bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla Adana 1954 FK bu sezon oynadığı 15 maçta da yenilgi yüzü göremeyerek sezonun ilk devresini en yakın rakibin 11 puan önünde 38 puanla lider tamamladı.

Nevşehir Belediyespor ise 13 puanda kaldı ve devreyi küme düşme hattında 13. sırada noktaladı.


Muş, Çankaya'nın Hasretini 6 Maça Çıkardı!

Ligde 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek isteyen Çankaya FK ile zirve mücadelesi veren Muşspor, Osmanlı Stadyumu'nda karşılaştı.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın 47. dakikasında Efe Karaoğlu deplasman ekibi Muşspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kalan bölümde her iki takımda yakalamış olduğu fırsatları değerlendiremedi ve zorlu mücadelenden Muşspor 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Çankaya FK, bu sonuçla 18 puanda kaldı ve play-off hattının 1 puan gerisine düşerek ilk devreyi 7. sırada tamamladı.


Sebat Galibiyetle Kapattı!

Sebat Gençlikspor ile 23 Elazığ FK, Yavuz Sultan Selim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Her iki yarıda da bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan ev sahibi Sebat Gençlikspor, '1 hafta galip 1 hafta kayıp' serisine devam etti.

26 puana yükselen Sebat Gençlikspor, sezonun ilk devresini zirvenin 12 puan gerisinde 3. sırada tamamladı.

23 Elazığ FK ise galibiyet hasretini 7 maça çıkartarak 10 punda kaldı ve devreyi son sırada noktaladı.


90'da Bergama Yıkıldı, Yıldırım Güldü!

Bergama Sportif Faaliyetler ile Bursa Yıldırımspor, Bergama 14 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı.

İlkyarısı konuk ekip Bursa Yıldırmspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın 63. dakikada, Bergama Sportif Faaliyetler eşitliği sağladı.

Son bölüme dek maçta denge bozulmazken 90. dakikada sahneye çıkan Hakan Demirci Bursa Yıldırımspor'u 2-1 öne geçirdi ve takımana galibiyeti getiren golü kaydetmiş oldu.

Bu sonuçla Bergama Sportif Faaliyetler, 14 puanda kalarak sezonun ilk yarısını küme hattının 1 puan üstünde 10. sırada tamamladı.

Bursa Yıldırımspor ise 23 puana yükseldi ve devreye 4. sırada girdi.


1 Puan Sultanbeyli'ni Sevindirdi, Kestel'i Üzdü!

Küme hattında kurtulmak isteyen Sultanbeyli Belediyespor ile play-off ekiplerinden Kestelspor, Sultanbeyli Gölet Stadyumu'nda karşılaştı. Uzatmalarda bulduğu golle Kestelspor ilk devreyi 1-0 önde tamamlayan taraf oldu. 75. dakikada Hakkı Helvacı, Sultanbeyli Belediyespor adına skoru eşitleyen golü kaydetti. Kalan bölümde iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Sultanbeyli Belediyespor, bu sonuçla nerdeyse tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada 14 puana yükseldi ve küme hattının 1 puan üzerine çıkarak sezonun ilk yarısını 11. sırada tamamladı.

Kestelspor ise zirve ve play-off yarışında bir darbe daha alsa da 21 puanla devreye 5. sırada girdi.


Tokat Play-Off'ta Tamamladı!

Sezonun ilk devresinin son maçında Tokat Belediye Plevnespor ile Çatalcaspor, Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Tokat Belediye Plevnespor, Anıl Arıcıoğlu'nun 28. dakikada bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan taraf oldu. İkinci devrede her iki takımda yakalamış olduğu pozisyonlardan yararlanamadı ve karşılaşma Tokat Belediye Plevnespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Tokat Belediye Plevnespor, bu sonuçla 19 puana yükseldi ve 7 hafta sonra play-off potasına dahil olarak sezonun ilk devresini 6. sırada tamamladı.

Çatalcaspor ise galibiyet hasretini 7 maça çıkartarak 11 punda kaldı ve devreyi küme hattında 14. sırada noktaladı.


Ne Siirt, Ne Ordu!

Sezonun ilk devresinin son maçında aynı puana sahip iki takım Siirt İl Özel İdarespor ile Orduspor 1967, Kurtalan İlçe Stadyumu'nda karşılaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Orduspor 1967, henüz 2. dakikada 1-0 öne geçti. Siirt İl Özel İdarespor, ilk yarının son anlarında bulduğu golle skoru dengeledi ve devre 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Kalan bölümde iki takımda fırsatlar bulsa da pozisyonları değerlendiremedi ve aynı puana sahip ekiplerin maçından kazanan çıkmadı.

İki takımı da sevindirmeyen beraberliğin ardından Siirt İl Özel İdarespor, sezonun ilk devresini 17 puanla 9. sırada, Orduspor 1967 ise aynı puanda olmasına rağmen averaj avantajı ile 8. sırada tamamladı.


TFF 3. Lig 4. Grup'ta 16. Hafta Programı:

Adana 1954 FK - 23 Elazığ FK: 1-0

Sebat Gençlikspor - Muş 1984 Muşspor: 1-0

Çankaya FK - Alanya Kestelspor: 1-3

Balıkesirspor - Bursa Yıldırımspor: 1-0

Sultanbeyli Belediyespor - Orduspor 1967: 1-4

Tokat BLD Plevnespor - Nevşehir Belediyespor: 1-0

Bergama Sportif Faaliyetler - Çatalcaspor: 2-3

Haftanın BAY takımı: Siirt İl Özel İdarespor

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page