top of page
Ara

Abdullah Avcı'dan Galibiyet Değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında İstanbulspor'u 4-0 mağlup ederek iç sahada yenilmezlik serisini korudu. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı Trabzonspor yorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-0'lık İstanbulspor galibiyetini değerlendirdi.


Avcı, ''İstanbulspor, benim 4 sene futbolculuk yaptığım, 4 sene de teknik adamlık kariyerime başladığım kulüp. Burada 2 şampiyonluk yaşadım. Bugünlere gelmemde son derece önemli bir camia. Onlara başarılar diliyorum. Bir parantez de Fatih hoca için açmak istiyorum. Fatih Tekke, bu toprağın yetiştirdiği çok özel bir oyuncu. Çalışmak kısmet olmadı ama hayranlıkla izlediğim, büyük bir potansiyel. Trabzonspor'da önemli işler yaptı ve yurtdışında da ülkeyi temsil etti. Teknik direktör olarak da uzun zamandır izliyorum, bu oyuna kafasını yorup, iyi şeyler yapmaya, kendini, oyunu geliştirmeye çalışıyor. Doğru zamanda doğru şekilde o fırsat geldiğinde kullanabileceğini düşünüyorum. Ona başarılar diliyorum." diye konuştu.


Avcı sözlerine şöyle devam etti, ''Rakibimiz bizi bekleyecekti. Biz topa sahip olarak oynayacaktık. Senaryo bu şekildeydi. Biz oyuna bu senaryoda başladık. Pasın şiddetini, kalitesini süre geçtikçe arttıramadık. Rakip de 30 dakika doğru savunma yaparak doğru cevaplar verdi. Biz daha hareketlenebilirdik. Duran toptan golü bulduk. Devre arasında arkadan çıkarken oyunun hızı, pasın şiddet dağıtımını nasıl yapabiliriz diye görüntülü konuştuk. İkinci yarı bunu iyi yaptık. 2-0'dan sonra özgüven yerine geliyor, daha hızlandık. Sonrasında 4-0 gibi farklı sonuç ortaya çıktı, daha da farklı olabilirdi."


Takımda sakatlığı bulunan Visca'nın sağlık durumu ile ilgili konuşan Avcı, ''Doktor ile kontrol ediyoruz. Hızla iyiye gidiyor. Çok değerli oyuncum. O olmadığında formasyonda değişiklik yapmak durumunda kalıyoruz. Dönüşünü dört gözle takım da biz de bekliyoruz. Zamanımız, süremiz var. Neler yapabileceğimize, transfer süreci içinde bakacağız. Şu an itibarıyla sağlık durumunu takip edip bir an önce dönmesini bekliyoruz. Yabancı kontenjanımız dolu. İlla transfer yapalım, kulübü zor durumda bırakalım demedim. İçeriden biri gider, transfer yapabiliriz denirse ona göre çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Komentarze


bottom of page