top of page
Ara

Abdullah Avcı'dan Takıma Övgü

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor, sahasında Giresunspor'u 3-0 mağlup etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Abdullah Avcı Trabzonspor

Giresunspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirten Avcı, ''Yeni yılda galibiyetle başlamak bizim için önemliydi. Sezon başından itibaren sakatlıklar ve son olarak Edin Vişça’nın da olmaması bizi zor durumda bıraktı. Bu sefer formasyonda değişiklik yaparak 4-4-2 düzenini sağladık. Bazen doğru oynadık bazen telaş yaptık. Duran topta kendi kalelerine attılar. Doğru organizasyonu yaparsan oyun bir şekilde seni ödüllendirir. İkinci golü bulduktan sonra daha özgüvenli oynadık. Sahadaki oyuncuların ve sonradan girenlerin katkısı büyüktü. Kaptan belki top kurtarmadı ama her oyun başlangıcı diğer kaleye götürdü bizi. Abdülkadir Ömür 90. dakikada bile baskı yapıyordu, önemli katkılar sağlıyor. Marek Hamsik devlet nişanı ödülü aldı, kendisini tebrik ediyoruz. 80. dakikada oyuna giriyor sanki oyunun başında gibi katkı sağlıyor. Naci Ünüvar da aynı şekilde hastalıktan çıktı önemli katkı sağladı. Oynayanlar, oynamayanlar önemli katkılar sergiledi. Geçiş dönemi diyelim buna. Seri galibiyetler için önemli bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Giresunspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.


Avcı, son günlerde gündemde olan VAR kayıtlarının açıklanmasıyla ilgili ise şu değerlendirmelere yer verdi: "Hakem ve VAR konusunu 2000 yılından bu yana konuşmadım. Bunu konuşuyorsak, Türk Futbolu’nun esas sorunlarını konuşmamış oluruz. O yüzden bu konuya ben yorum yapamam, ilgililer yani TFF ve MHK yapar. Ayrıca benim açımdan kazanmak için her yol da mübah değildir. Bunu da belirtmek isterim.”

Comments


bottom of page