top of page
Ara

Abdullah Avcı: ''Harika Bir Galibiyet Oldu''

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Bordo mavili ekipte, teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklama

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 3-1'lik Konyaspor galibiyetini değerlendirdi.


Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer yer verdi:


''17 günlük bir aradan sonra, her şeyden önce oyunu özlemişiz. Oyunu konuşup, oyunun içinde kalmayı, oyunu ve oyuncuyu geliştirmeye devam edeceğiz. Bizim hedefimiz lig üçüncülüğü. Bunun için sonuna kadar mücadele ediyoruz. Özellikle oyuncularım son 2 haftalık süreci net bir şekilde yaşadı. Bunun için oyuncularımızı bunun içinden çıkartıp, onlarla birebir görüşmelerle motive ettik. Sonra da sahada ne yapacaklarına baktık.


Bugün oyuna baktığımızda, Konyaspor hem şehir hem kültür olarak çok önemli bir futbol şehri. Bu durumdan sağlıklı bir şekilde çıkacaklarını düşünüyorum. Oyunun başında, 4. dakikada iki final pası atamadık. Oyundaki üstünlüğümüz son derece sağlıklı şekilde gidiyordu. Oyunun senaryosu değişti çünkü rakip çok geçiş yapan bir takımdı. Bundan sonraki süreçte geride olduğu için risk alıp, topa daha fazla sahip oldular. Düzgün ayakları var. Bu bölümde belki rakibe pozisyon vermedik ama, rakip 2. bölgede beklerken baskılarımızı daha sert yapıp, rakibi geri püskürtmemiz gerekiyordu.


Bugün itibariyle kazandığımız için son derece mutluyuz. Bugün kazanmayı hak ettik. Harika goller oldu, harika bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Konyaspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.''



İlgili Yazılar

Comments


bottom of page