top of page
Ara

Abdullah Avcı: ''Kazanma Serisine Tekrar Başlayacağız''

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Bordo mavili ekipte, teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 2-0'lık Beşiktaş yenilgisini değerlendirdi.


Avcı, ''Son haftalara bakınca, iki büyük camianın istediği sonuçları alamadığı bir süreci yaşıyoruz. Benzer süreçler, inişler çıkışlar yaşıyoruz iki büyük camia olarak. Puan ortalamamız iyi giderken, koyduğumuz hedefte bir şaşma olmazken, belki arayı açacakken bu kayıplarla biraz uzak kaldık. Süreci biliyorsunuz. 13,14 oyuncunun olmadığı, ilk 11'den 7-8 oyuncunun içeride bulunmadığı, ayrılanların olduğu bir süreci yaşadık. Kırılmalar olacaktı ama belki de son 3 maçı kaybetmeyebilirdik. Bu kayıpları yaşadık. Trabzonspor büyük bir camiadır, bu süreçlerin hepsinin çıkışları vardır. Biz kazanma serisine tekrar başlayacağız. Bugün 2 oyuncunun bile bize dönmesi oyunun genelinde üstünlüğü verdi. Beşiktaş'a karşı, son haftalarda oynadığımız en iyi oyunu oynadık. Hem topa sahip olmada, rakipten daha fazla pozisyona girmekte de. Oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık.'' diye konuştu.


Teknik adam, maçın yönetimine ilişkin şu ifadeleri kullandı:


''Ben hakemler hakkında pek konuşmam. Benzer durumlar olduğu için söylüyorum. Geçen hafta 46. dakikada taç gol oluyor, VAR'dan dönmüyorum. Gol yiyor ve kırılma yaşıyorum. Bugün benzer pozisyonda, 44. dakikadaki pozisyonun dönüşünde gol yedik ve devreye içeride girdik. Ne olduğunu merak ediyorum ve bilgilendirme istiyorum.''

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page