top of page
Ara

Abdullah Avcı: ''Çalışmalarımızın Karşılığını Aldık''

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Bordo mavili ekipte, teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.


abdullah avcı maç sonu basın açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 3-1'lik Gaziantep FK galibiyetini değerlendirdi.


Avcı, ''Ligin değişik formasyonlarında oynayan Gaziantep FK'ya oyun organizasyonu olarak ciddi şekilde hazırlandık. Olabilecek formasyonları nasıl karşılayacağımızı hem analizlerde hem pratikte çalıştık. Maçın ilk 20, 25 dakikasında oyuna girmek kolay olmadı, özellikle deplasman olunca. Rakip için de aynı şey geçerli. Ortada dengeli bir oyun vardı. Ama bu dakikalardan sonra, maç 2-0 olana kadar 7-8 net pozisyonumuz vardı. 2-0'dan sonra doğru bir oyun oynayan, teknik kapasitesi yüksek, atak sonuçlandıran ve pozisyona giren bir takım kimliğimiz oldu. Sonrasında da 3. golü bulduk. Bugün çalıştığımız tüm organizasyonu, özellikle rakip arkası koşuları çok doğru uyguladık. Bu çalışmaların karşılığını aldık. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra bu maçı kazanmak bizim için önemliydi.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bugün Trabzonspor'la 100. lig maçına çıktım. Trabzonspor'da her teknik adamı gururlandırır 100 maça çıkmak. İyi ki Trabzonspor var diyorum her zaman. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Trabzonspor'un, Trabzon şehrinin nasıl bir oyun istediğini çok iyi bilen ve bunu daha önceden ekibiyle gerçekleştiren bir teknik direktörüm. Zaman zaman inişlerin çıkışların olduğu bir dönemi hep beraber yaşayacağız. Hem yarışırken, hem sonuç alırken organizasyonumuzu geliştirmeye çalışacağız.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page