top of page
Ara

Abdullah Avcı: ''Üçüncülük Şansımız Devam Ediyor''

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Bordo mavili ekipte, teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı basın açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-0'lık Sivasspor yenilgisini değerlendirdi.


Teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Rakibimiz, Bülent hoca geldikten sonra 5'li oynamayı tercih ediyordu. Biz de bugün karşımızda böyle bir formasyon bekliyorduk. Hem savunmada hem hücumda ona göre hazırlık yaptık. Oyun da istediğimiz gibi başladı. İlk yarı itibariyle gerekli pozisyonlara girdik. Böyle maçlarda öne geçersen, oyun başka bir şekle dönüyor. Geçemezsen ise başka bir şekle. İlk yarının sonunda bir pozisyon verdik. İkinci yarıda oyun hiç benim istediğim gibi değildi. Sıcak temas yapmıyoruz, yediğimiz gol de bu zayıf noktamızdan geldi.


İkinci yarı rakip öne geçince direnci arttı. Bizim de oyun disiplininden koptuğumuz bölümler oldu. 14 korner atmışız, çok şut attık, topa çok fazla sahip olduk ama bunların hiçbiri sonuç almak için yeterli olmadı. Bunu daha şiddetli, daha hızlı, daha baskılı yapmamız ve öne geçmemiz gerekiyor. Biz geri düştüğümüzde bu konuda sıkıntılar yaşıyoruz. Üçüncülük şansımız ve kupa bizim için devam ediyor. Bugün aslında üçüncülük için bir avantaj yakalayıp eşik atlayacaktık. Bugün bu gerçekleşmedi. Kafamızı kaldırıp kupaya en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page