top of page
Ara

Adana 1954'te Sürpriz Ayrılıklar!

TFF 3. lig 4. Grup'ta mücadele eden Adana 1954 FK'da, Sebat Gençlikspor maçının ardından sürpriz ayrılıklar yaşandı. Turuncu beyazlı ekipte, teknik direktör Adem Çağlayan ve deneyimli file bekçisi Tolgahan Acar ile yollar ayrıldı.


Adana 1954'te Sürpriz Ayrılıklar!

TFF 3. lig 4. Grup'ta şampiyonluk yarışının en iddialı ekibi Adana 1954 FK, ligin 23. haftasında en yakın rakibi Sebat Gençlikspor'a 3-1 mağlup oldu.


Turuncu beyazlı kulüpten hafta içi, şaşırtan iki ayrılık haberi geldi.


Adana 1954 FK, resmi hesabından yaptığı açıklama ile, teknik direktör Adem Çağlayan ve deneyimli file bekçisi Tolgahan Acar'la yolların ayrıldığını duyurdu.


Kulüp tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde:


''A takım teknik sorumlumuz Adem Çağlayan kendi isteği doğrultusunda istifasını yönetime sunmuş; Toplanan yönetim kurulumuz da sezon başından beri takımımıza çok büyük emeği geçen Adem hocamızın istifasını kabul etmiştir. Verdiği emeklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz ve Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.''


''İki yıldır takımımızın formasını giyen ve takım kaptanlığımızı da yapmış olan Tolgahan Acar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Tolgahan Acar'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz ve bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz''


Turuncu beyazlı kulüpte, yeni teknik direktörün kim olacağı ise büyük bir merak konusu.

İlgili Yazılar

Komentarai


bottom of page