top of page
Ara

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Taraftara Tepki

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından taraftarlara tepki gösterdi. Son hazırlık karşılaşmasına yeterli ilgi gelmemesine sitem eden Sancak, ''Bu durumda ne şampiyonluk ne de Avrupa’yı hedeflemememiz lazım'' ifadelerini kullandı.


murat sancak adana demir

Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Akdeniz ekibi, bu süreçte 4 hazırlık maçı ile 23 Aralık'ta başlayacak lige ısınıyor.


İlk maçını Maccabi Tel Aviv'e karşı oynayan Adana Demir, 6-3'lük yenilgiyle sahadan ayrıldı. Daha sonra oynadığı Fortuna Sittard maçından da 2-1'lik yenilgi almasının ardından Letonya ekibi Liepaja'yı 5-0 mağlup etti. Son olarak Galatasaray ile karşılaşan mavi lacivertliler, 2-2'lik eşitlik elde etti.


Son hazırlık maçında ise İtalyan temsilcisi Sampdoria ile mücadele edecek Adana temsilcisinde, Başkan Murat Sancak karşılaşması öncesinde taraftarlara tepki gösterdi.


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve bu maça taraftarın ilgi göstermemesinden yakınan Sancak, ''Evet arkadaşlar 15'inde hazırlık maçımız var, ama maalesef kombine hariç satılan 650 bilet. Üstelik italyanın en iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Bu da bize şunu gösteriyor: ne şampiyonluk ne de Avrupa’yı hedeflemememiz lazım. Yok erken saat vs. Transfer beklememek lazım o zaman." ifadelerini kullandı.


Sonrasında, işadamlarına da çağrıda bulunan Sancak "Adanalı işadamlarından ricam maça gelmek isteyenlere izin verin ve hatta sizler de gelin. Çalışanlarla beraber süper motivasyon olur ve bunu gelenek hale getirseniz Adana için mücadele eden, reklamını yapan markaya sahip çıkarsanız size de muazzam faydası olur süreç içerisinde..." sözlerini paylaştı.

Comentarios


bottom of page