top of page
Ara

Adana Demirspor - MKE Ankaragücü: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Adana Demirspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti.


adana demir ankaragücü olay

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında, Adana Demirspor ile Ankaragücü, Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, ev sahibi ekibin 3-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.


Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısında 3 kez topu ağlara gönderen MKE Ankaragücü'nün bu golleri geçersiz sayıldı. 49. dakikada Yusuf Sarı'nın golüyle geriye düşen MKE Ankaragücü, 61'de Uros Radakovic'in golüyle eşitliği yakaladı. Ancak, mavi lacivertli ekip, 66'da Emre Akbaba ile farkı 1'e, 77'de ise Gökhan İnler'in golü ile 2'ye çıkardı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.


Bu sonuçla, Adana Demirspor 33 puana yükselirken, MKE Ankaragücü 19 puanda kaldı.


-


Stat: Yeni Adana


Hakemler: Burak Şeker, Murat Tuğberk Curbay, Süleyman Özay


Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Svensson, Semih Güler, Manev, Stambouli, Gökhan İnler, Ndiaye, Bjarnason (Dk. 80 Berk Yıldız), Akintola (Dk. 46 Abdurrahim Dursun), Emre Akbaba (Dk. 89 Erhun Aksel Öztümer), Onyekuru (Dk. 41 Yusuf Sarı)

MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Marlon (Dk. 85 Yasin Güreler), Diack (Dk. 71 Zahid), Emre Kılınç (Dk. 71 Chatzigiovanis), Taylan Antalyalı, Tolga Ciğerci (Dk. 85 Macheda), Beridze (Dk. 85 Pedrinho), Sowe

Goller: Dk. 49 Yusuf Sarı, Dk. 66 Emre Akbaba, Dk. 77 Gökhan İnler (Adana Demirspor), Dk. 61 Radakovic (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 33 Semih Güler, Dk. 57 Stambouli (Adana Demirspor), Dk. 65 Diack (MKE Ankaragücü)

Comments


bottom of page