top of page
Ara

Adanaspor'da Önder Karaveli Dönemi Başladı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Mustafa Kaplan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Önder Karaveli getirildi.



Spor Toto 1'inci Lig'in ilk 6 haftasında topladığı 7 puanla 12'nci sırada yer alan Adanaspor'da, takımın başına bir dönem Beşiktaş'ta da görev yapan Önder Karaveli getirildi. Önder Karaveli için Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nde imza töreni düzenlendi. Törene Adanaspor Asbaşkanı Furkan Akgül, Basın Sözcüsü Av. Erkin Doygun ve Önder Karaveli katılım sağladı.


İmza töreninde açıklamalarda bulunan Karaveli, Adanaspor'da olduğu için mutlu olduğunu belirtirken, ''Hem iş anlamında hem de özel hayatımda hep inandığım ortamlarda bulundum. Bugün de burada olma sebebim, Adanaspor'un bana anlattığı projeye inanmamdır. Furkan Akgül ile Bulgaristan'dayken telefonda görüştüm. Ben o telefon görüşmesi bittiğinde açık söylemek gerekirse Adanaspor'da olmaya karar vermiştim. Asıl kararı ise 1 sonraki güne bıraktık. Ben kendi adıma kararı vermiştim, çünkü beni heyecanlandırdı. Hayatım boyunca hep beni heyecanlandıran işlerin içinde oldum. O heyecanı kaybettiğim gün antrenörlüğü de bırakmayı düşünüyorum. Burada olduğum için mutluyum'' ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page