top of page
Ara

Adanaspor'un 2022/23 Sezonu Transfer Raporu

Transferde hareketli günler geçiren Adanaspor, yeni teknik direktörü Mustafa Kaplan'ın raporu doğrultusunda kadrosuna takviyeler gerçekleştirdi. Turuncu beyazlı ekipte, 17 oyuncu ile yollar ayrılırken, 3'ü kiralık 21 oyuncu kadroya dahil edildi. İşte Adanaspor'un 2022/23 sezonu transfer raporu...


adanaspor transfer

Santraforları Samuel Tetteh ve Ahmetcan Köse ile sözleşme uzatan Adanaspor, bölgeye takviye olarak LR Vicenza'dan Lamin Jallow, Amateure OÖ'den Metehan Altunbaş'ı bonservisiyle; FC Barnsley'den Aaron Leya Iseka'yı ise kiralık olarak renklerine bağladı.


Orta sahaya, Belenenses SAD'dan Pedro Nuno, CFR Cluj'dan Hadi Sacko, Somaspor'dan Özcan Aydın, Menemen FK'dan Enes Sağlık, Osmaniyespor FK'dan Sefa Etöz, Başakşehir U19'dan Metehan Mollaoğlu, Afyonspor'dan Burak Çoban, Turgutluspor'dan Mutlu Aksu Doğan, Erokspor'dan Hakkı Türker ve Trabzonspor'dan Hakan Yeşil takviye edildi.


Defansta Isaac Donkor, İsmail Erdoğan gibi oyuncuları ile yolları ayrılan turuncu beyazlılar mevkiye, Hatayspor'dan Burak Çamoğlu, Altınordu'dan Ferhat Katipoğlu, Samsunspor'dan Hüseyin Öztürk, KFC Uerdingen'den Miran Ağırbaş, Kestelspor'dan Berkan Güner ve Başakşehir'den Emre Kaplan kadroya katıldı.


Kalede Goran Karacic ve Burak Çapkınoğlu'nun yerine ise Çorum FK'dan Hasan Hüseyin Akınay ile Başakşehir'den Ahmet Kıvanç getirildi.


Yeni sezon hazırlıklarını ve yaz dönemi transfer çalışmalarını tamamlayan Adanaspor, sezon açılışını 15 Ağustos'ta, evinde Tuzlaspor'a karşı gerçekleştirecek.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page