top of page
Ara

Ahmet Ağaoğlu: ''Trabzonspor Camiası Endişe Etmesin''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son haftalarda alınan istikrarsız sonuçların ardından, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile bir araya gelerek çok yönlü değerlendirme yaptıklarını bildirdi.


Abdullah Avcı Trabzonspor istifa

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un bu sezonun ilk yarısında geride kalması ve alınan istikrarsız sonuçlar bordo mavili camiada endişeye neden oldu. Son olarak, gidişat üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ayrılık iddialarına son noktayı koydu.


Avcı ile bugün İstanbul’da görüşerek çok yönlü değerlendirmede bulunduklarını belirten Ağaoğlu, ''Futbolda zaman zaman olumsuz sonuçları ve gelişmeleri Trabzonspor olarak da yaşıyoruz. Önemli olan bundan sonrasında hataların tekerrür etmemesi için kısa, orta ve uzun vadede alınması gereken tedbirlerdir. Bunları her aşamada geniş kapsamlı bir şekilde ele aldık. Sorunları masaya yatırdık. Çözüm önerilerini ve alınması gereken tedbirleri tartıştık. Trabzonspor camiası endişe etmesin. Takımına güvensin. Desteklemeye devam etsin. Trabzonspor her yönüyle büyüktür ve bütünlük içindeki bir camiadır. Bu bütünlük yönetimimiz, takımımız, hocamız ve taraftarımızladır. Bu bütünlüğümüzü asla kaybetmeyelim. Hocamıza güvenimiz tamdır ve takımımız bu olumsuzlukları alacağı başarılı sonuçlarla giderecektir." diye konuştu.

Comments


bottom of page