top of page
Ara

Alanyaspor'da, Ömer Erdoğan İstifa Etti

Alanyaspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, Sivasspor maçının ardından istifa ettiğini açıkladı.


Alanyaspor'da, Ömer Erdoğan İstifa Etti

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor, sahasında karşılaştığı Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Alanyaspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında istifa kararı aldığını açıkladı.


Maçın değerlendirmesine fazla değinmeyeceğini belirten Erdoğan, ''Sezon başından beri şanssızlık mı, basiretsizlik mi, kısmetsizlik mi bilemiyorum, bu tür maçlarda çok puan kaybettik. Burada oynadığımız bir Hatay maçı var, 3/4 - sıfır yapabileceğimiz bir maç. Devamında Kasımpaşa maçını 3-1'den son dakikalarda 3-3'e getirip yine puan kaybı. Pendik maçında uzatmalarda yediğimiz yine 1-1 beraberlik golü. Devamında geçen hafta Trabzon'da o kadar iyi oynamamıza rağmen karşılığını alamayışımız. Bugün de çok önem ve değer verdiğimiz, yeni bir çıkış olarak gördüğümüz maç... İyi hazırlandık. Buradan çok rahatlıkla 3 puan alacağımızı düşünürken maalesef yine aynı sıkıntılardan, uzatmalarda yediğimiz iki gol sonrası buradan maalesef puansız ayrılıyoruz.'' diye konuştu.


İstifa kararı aldığını açıklayan teknik adam, ''Ben de bir karar verdim. Bu tür durumlarda bir değişikliğin, kulüp için de benim için de daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Onun için bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Buraya gelmemize vesile olan başkanım, yönetim kuruluma, burada çalıştığım dönemdeki oyuncu kardeşlerime, yardımcı hocalarıma, çalışan kulüp personeline hepsine gerçekten çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de Alanyaspor'a başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte oyunun karşılığını alıp, hak ettiği yerlere gelirler. Üzgünüm.'' ifadelerini kullandı.


Akdeniz ekibiyle 16 maçta görev alan teknik adam, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi elde etti.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page