top of page
Ara

Aleksandar Stanojevic: ''Baskıyla Baş Etmek Benim Doğamda Var''

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor, sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Konyaspor'un yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, 1-0'lık Ankaragücü yenilgisini değerlendirdi.


Mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını belirten Stanojevic, “İlk yarıda olabildiğince şansımız vardı fakat çoğunu değerlendiremedik. Rakibe kıyasla fazlasıyla top kontrolümüz vardı, rakibi en başta tehlikeli olarak görmedik. Fakat risk aldığımızı düşünmüyorum, daha fazla risk almamız gerekirdi. Gelecek maçlarda daha çok enerji, gayret ve iradeyle oynayacağız” diye konuştu.


Sırp teknik adam sözlerine şöyle devam etti, ''Baskı ve stresin olduğu bir gerçek. Fakat ben tecrübesiz, genç ve toy bir koç değilim. Baskıyla baş etmek, mücadele etmek benim doğamda var. Tabii ki kupa maçından sonra bir şey söyleyemedim. Üzüntümü dile getirmek benim için de fazlasıyla hüzünlüydü. Soyunma odasında oyuncularıma yaptıkları yanlışlar ve pozitif durumlar hakkında bilgi verdim. Şu ana kadar 2 antrenman yaptım. Bu kadar kısa bir süreçte elimden geleni fazlasıyla göstereceğime inanabilirsiniz. Bundan sonrakilerin de daha iyi olacağına eminim. Takıma yeni optimize oluyorum, takım da bana yeni optimize oluyor.”

Comentarios


bottom of page