top of page
Ara

Aleksandar Stanojevic: ''Hiç Böyle Bir Durum Yaşamadım...''

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor, sahasında İstanbulspor'a 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 7 maça çıkardı. Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic

Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, 1-0'lık İstanbulspor yenilgisini değerlendirdi.


İyi performans sergilemediklerini belirten Stanojevic, ''İlk yarıya bakacak olursak, oyun hakimiyeti bizdeydi. Birçok gol pozisyonu yakaladık ama maalesef bu pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Daha sonra yediğimiz bir golden sonra takım biraz daha stres altına girdi. Şanssız bir gol yedik. Oyuna Uche'yi soktum ama yine de golü yedikten sonra istediğimiz pozisyonlarda, istediğimiz sonuçları alamadık.'' diye konuştu.


Takımın başında çıktığı 3 maçta da puan alamadığı yönündeki soruya ise Stanojevic, ''Hiç böyle bir durum yaşamadım. Özellikle sezon ortasında geldiğimde... Tabii ki de burada hoca olan benim ve bütün sorumluluk bana ait. Bu takımın oyuncu takviyesine ihtiyacı var. Eğer olumlu olarak bir şeyleri değiştirmek istiyorsak'' ifadelerini kullandı.


Transfer çalışmalarına da değinen Stanojevic, "Bu zaman zarfında yönetimle hep iletişim halindeyiz ve kendilerine izlediğim oyuncuları sunmuş bulunuyorum. Tabii ki de farklı pozisyonlarda gerekli oyuncularımız olacak. Bugünde transferimizi bir transferimizi gerçekleştirmiş olduk. Tabii ki de daha önceden Amir bizim için çok kıymetli, önemli bir oyuncuydu. Maalesef bugün o onu kullanamadık. 3 tane daha ofansif bölgede oyuncu almayı düşünüyoruz. Bu transferlerin Fenerbahçe maçı öncesi gerçekleşeceği bana bildirildi'' dedi.

Commenti


bottom of page