top of page
Ara

Aleksandar Stanojevic: ''İlk Galibiyetimi Almaktan Memnunum''

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 11 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Yeşil beyazlı ekiple ilk galibiyetini elde eden Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic galatasaray maçı değerlendirmesi

Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, 2-1'lik Galatasaray galibiyetini değerlendirdi.


Stanojevic, ''Her şeyden önce, oyuncularıma ve 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Tabii ki hepimiz için çok güzel bir haber ve çok güzel bir neticeydi. Elbette galibiyetten dolayı çok memnunum. Özellikle Galatasaray gibi uzun top, uzun aşırtmalarla başlayan, defans arkası pres yapan ve atak yapan bir takıma karşı gerçekten iyi bir performans sergiledik. Özellikle, Giresun maçında bir şeyler ortaya koymuştuk fakat burada bunu finalize ettik. Taraftarlarımızın desteği, atmosferin güzelliği ve tabii ki performans, efor, oyuncularımızın irade ve gayreti elbette bizi bu noktaya getiren şey oldu diyebilirim.'' diye konuştu.



Sırp teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Tabi ki olumlu ve olumsuz bütün pozisyonlar, dakikaların ilerleyişini ve bütün beklentileri biliyorduk ve buna karşı taktik olarak bütün hazırlıkları tamamladık. Bundan dolayı beklentilerimize uygun bir maç oldu. Güzel bir karşılaşmaydı. İlk yarıda olabildiğince gole çevrilebilecek ataklarımız vardı. Fakat burada bitiriciliği yakalamamız gerekiyordu ve elbette ağla buluşmamız gerekiyordu. Kaleden dönen, şanssızlık veya bu gibi durumları 2. yarıda daha da güzel bitirebilirdik. Tabii ki Diouf ile ilgili yaptığımız değişiklik bizim için maçın gidişatını değiştiren asıl nokta oldu. Burada bütün takımın enerjisini ve ambiyansını değiştirdik.


Konyaspor'un başında ilk galibiyetimi almaktan memnunum. Konyaspor olarak geçmişte Fenerbahçe, Galatasaray ve benzeri gibi büyük maçlarda büyük takımlarla tabii ki karşılaştık ve bu gibi İstanbul takımlarıyla olan rekabetlerimizde elbette iyi bir netice yakaladığımız ve yakalayamadığımız anlar oldu. Fakat burada bugün çok mutluyuz. Konyaspor için ben bunun özel bir durum olduğunu, özel bir maç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü geçmişte de ciddi galibiyetlerimiz var. Bu galibiyetin ardından ilk defa keyif almak ve sakinleşmek için zamanımız olacak. Burada kalıp çalışmaya devam edeceğim, 4-5 günlük bir süreç bizi bekliyor.”

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page