top of page
Ara

Aleksandar Stanojevic: ''Penaltı Çok İlginç Bir Noktaydı''

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Aleksandar Stanojevic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic adana demirspor maçı penaltı

Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, 2-1'lik Adana Demirspor yenilgisini değerlendirdi.


Stanojevic, ''Gerçekten her şeyden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğradık. Öncelikle neticenin gerçek olmadığını düşünüyorum. Maçın anahtar noktaları, inanılmaz derecede hakemlerin kararlarıyla belirlenen noktalardı. Bütün oyuncularım, tüm 90 dakika boyunca gayet iyi bir oyun oynadı. 35'e yakın orta açabildik fakat ne yazık ki ağlarla buluşamadık. Yeterince tehlikeli değildik. Tabii ki iyi bir takım, iyi bir rakibimiz vardı. Geçişlerde hızlıydılar ve kontra ataklarda özellikle problemlerimiz vardı. Fakat kesinlikle anahtar noktalar ve penaltı çok ilginç bir noktaydı.'' diye konuştu.


Sırp teknik adam, Türk hakemlerinin performansı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


“Bugünkü kararların tabii ki normal olmadığını söyleyebilirim. Belki de kırmızı karttan sonra dengeyi ve telafiyi yakalamak amacıyla olduğunu düşünebilirim. Şu anda hakem kararları hakkında spesifik olarak söyleyeceğim bir şey yok. Fakat kırmızı karttan sonra sanırım dengeyi yakalamak istediler. Hakemler de hata yapabilirler. Fakat bugünkü gibi bir hata benim açımdan normal olarak yorumlanamaz''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page