top of page
Ara

Aleksandar Stanojevic'ten Taraftara Övgü

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Yeşil beyazlı ekipte, teknik direktör Aleksandar Stanojevic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic trabzonspor maç sonu açıklama

Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, 2-1'lik Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.


Stanojevic, ''Bugün gözüme çarpan en büyük noktalardan biri, galibiyetten ziyade taraftarın tutkusu ve desteğiydi. Maçın ilk dakikalarında çok iyi başladığımızı söyleyemeyeceğim. Trabzon bize kıyasla daha iyi oynuyordu. Biraz kafamız karışmaya başladı ve çok iyi bir başlangıç yapamadık. Öncelikle bugün kırmızı karttan sonra her şeyin daha kolay olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Tabii ki bu her şeyi daha da kolay kıldı bizim için. Bunun için memnunum. Bütün oyuncularım çok büyük bir karakter ortaya koydular, hepsinden çok memnunum'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''İstediğim oyunu ortaya koyabilmek için belli biz zamana ihtiyacım vardı. Ve şu anda istediğim oyunu yüzde 40 anlamında sahada sergileyebiliyorum. Maçın bazı dakikalarında istediğim oyunun ortaya koyulduğunu düşünsem de istediğim tarzdan biraz uzakta olduğumuzu söyleyebilirim.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page