top of page
Ara

Alfons Groenendijk: ''Üzerimizdeki Baskı Azaldı''

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor, sahasında Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, 3-2'lik Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi.


Groenendijk, ''Bu maça çıkmadan önce üzerimizde çok fazla galibiyet baskısı vardı. Buna rağmen oyuncularımız hafta içi çok sıkı çalıştı Sosyal medyada bir kaç hafta galip gelemedikten sonra kriz ortamı varmış gibi bir hava oluşturulmaya çalışılıyor. Ancak, Başakşehir, Fenerbahçe ve maçı son dakikada sayılmayan golü Galatasaray maçlarındaki iyi oyunu skora dönüştürememiştik. Skor anlamında bu galibiyet 6 haftadan sonra güzel oldu. Uzatma dakikalarında gelen bu gol bir kat daha fazla sevincimizi arttırdı. Üzerimizdeki baskı bu 3 puanla azaldı. Henüz bitmiş değil, hala sıkıntılı bölgedeyiz.


Hata yapmaya da devam ediyoruz. İlk golü çok basit yedik. Hafta içi bunu konuşacağız. Duran top organizasyon hatasından geldi gol. İkinci gol yanlış pas tercihinden geldi. Bunların üstüne gidip bu hataları yapmamalıyız ki daha basit şekilde bu galibiyetlere uzanalım. Kısacası çok mutluyum, önemli olan 3 puandı. Bu amacımıza ulaştık. Bu galibiyetin üzerine bir kaz daha 3 puan ekleyip, sıkıntılı durudan çıkmayı hedefliyoruz. Trabzonspor ve Gaziantep maçlarımız var 3 gün arayla. Bu 2 maçtan da 3 puan çıkartmayı hedefliyoruz. Sıkıntılı süreci oradan çıkartacağımız puanlarla aşmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

Comments


bottom of page