top of page
Ara

Altay’da Paixao Krizi Çözüldü

Altay'ın başarılı golcüsü Marco Paixao'nun geçtiğimiz günlerde alacakları nedeniyle siyah beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet ettiği belirtilmişti. Altay'da daha 1 senelik kontratı bulunan Portekizli oyuncunun, takımda kalacağı öğrenildi.


Paixao altayda kalacak mı

Zorlu bir sezonu geride bırakan Altay, hala transfer yasağı ve borçlar ile boğuşuyor. Transfer tahtasını açmak için 10 milyon euroya ihtiyaç duyan İzmir ekibi, elindeki oyuncuları takımda tutmaya çalışıyor.


Sezonu 21 gol ile gol kralı olarak tamamlayan Marco Paixao'nun yönetim ile herhangi bir sıkıntısı bulunmazken, kontratı biten pek çok oyuncunun daha kadroda kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.


Siyah beyazlı ekip, kontratları süren oyuncularına ise gerekli ödemeleri yapıp kadrosunu koruyarak yeni sezona başlamayı hedefliyor.


5 Haziran'da düzenlenen kongrenin ardından başkanlık görevine devam eden Ayhan Dündar'ın ilk hamlesi teknik direktör Tuna Üzümcü ile yola devam etmek olmuştu.


Üzümcü'nün, mevcut kadroyu elde tutmak ve altyapıdan takviyeler yaparak kampa tüm takım halinde girmek istediği biliniyor.

Comments


bottom of page