top of page
Ara

Altay'da, Tuna Üzümcü'nün Geleceği Belirsiz

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Tuna Üzümcü'nün takımın başında kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmış değil. 40 yaşındaki teknik adamın akıbeti, 5 Haziran'da yapılacak olağan genel kuruldan sonra belli olacak.


altay teknik direktörü tuna üzümcü

Altay altyapısında yetişip profesyonel olan Tuna Üzümcü, iki sezon boyunca siyah beyazlı ekipte sportif direktör olarak görev aldı.


Ligin 23. haftasında alınan 1-0'lık Adanaspor yenilgisi ve 6 maçlık galibiye özleminin ardından Sinan Kaloğlu ile yolların ayrılması üzerine, Üzümcü, teknik direktörlük koltuğuna getirildi.


İzmir ekibinin başında 14 karşılaşmada görev alan Tuna Üzümcü, 1'i hükmen olmak üzere 6 galibiyet, 3 beraberlik, 5 yenilgi ve maç başına 1.5 puan ortalamasıyla takımı ligde tutmayı başardı.


Ligin son 5 haftasında yenilmezlik serisi yakalayan ve son hafta oynanan Tuzlaspor maçından 3-1 galip ayrılan teknik adam, Altaylı taraftarlar tarafından alkışlarla destek görmüştü.


Sözleşmesi biten 40 yaşındaki teknik adamın siyah beyazlı kulüpte akıbeti 5 Haziran'da yapılacak olağan genel kuruldan sonra belli olacak.

Comments


bottom of page