top of page
Ara

Altay'dan, Pendikspor'a Göç

2022-2023 sezonunda, tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor'da transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den 371 milyon TL'lik büyük bir borç yüküyle düşen Altay'da, şimdiye dek 12 futbolcu ile yollar ayrıldı. Pendikspor ise yeni sezona güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı.



Transfer yasağı bulunan Altay'da şimdiye kadar geçen sezon Süper Lig kadrosunda yer alan 12 futbolcu siyah beyazlılarla yollarını ayırdı. İzmir ekibinde, Bamba, Paixao, Lis, Pinares, Aka, Naderi, Thaciano, Rayan, Cihan, Cebrail, Kappel ve Thiam takımla vedalaştı. Bu 12 futbolcuya başta Rodriguez olmak üzere yeni isimler de eklenecek.


Yeni sezon öncesi 2020 yılında Altay'da görev alan kaleci Burak Öğür'ün yanı sıra geçen sezon Süper Lig 'de siyah beyazlı formayı terleten Leandro Kappel, Khaly Thiam ve Murat Akça'ya imza attıran Pendikspor'un son hamlesi eski Altaylı Adrien Regattin oldu.


2020-21 sezonunda Altay'ı çalıştıran teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde geçen sezon 2. Lig'de şampiyonluk yaşayan Pendikspor'da forma giyen stoper Berkay Sülüngöz, önceki sezon da Altay'la 1. Lig'de kupa kaldırmıştı.


Teknik patron Özköylü ve Berkay'ın ardından 4 eski Altaylı daha Pendikspor'la sözleşme imzaladı.

コメント


bottom of page