top of page
Ara

Amedspor'da Karar Çıktı! | Mesut Bakkal İle Yollar Ayrıldı

Yeni sezonda Trendyol 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Amedspor, teknik direktörü Mesut Bakkal ile yolların ayrıldığını açıkladı.


amedspor teknik direktörü mesut bakkal

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Amedspor,'da, Mesut Bakkal'ın geleceği belli oldu. Kırmızı yeşilli kulüp, yeni sezonda deneyimli teknik adam ile yola devam edilmeyeceğini açıkladı.


Amedspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


''Her şey için teşekkürler Mesut Bakkal! Futbol A takımımızı 11 yıl aradan sonra şampiyon yapan ve Amedspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Mesut Bakkal ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda, karşılıklı anlaşarak yeni sezon için anlaşma sağlanamamıştır.Mesut Bakkal’a ve teknik ekibine yaşattıkları şampiyonluk ve verdikleri emekler için içten teşekkürlerimizi sunuyor, kariyerlerindeki başarıların devamını diliyoruz.''


Amedspor ile rekora koştu!

Ligin 20. haftasında Serdar Bozkurt'un yerine göreve gelen Mesut Bakkal, Amedspor'un başında oldukça başarılı bir grafik çizdi. 60 yaşındaki deneyimli teknik adam, Amedspor ile çıktığı 18 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ile 1 mağlubiyet elde ederek, 2.50 puan ortalaması tutturdu. Ayrıca, Bakkal yönetimindeki Amedspor, kulüp tarihinde ilk defa 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Comments


bottom of page