top of page
Ara

Ankaragücü'nde Renaldo Cephas Antrenmana Çıktı | İşte Cephas Cephesinde Yaşananlar...

Ankaragücü'nün kanat oyuncusu Renaldo Cephas'ın bir süredir kayıp olduğu, maçlara ve idmanlara çıkmadığı biliniyor. İşte Renaldo Cephas cephesinde yaşananlar...


Ankaragücü Renaldo Cephas ne oldu

Ankaragücü'nün geçen sezon başında FC Shkupi'den kadrosuna kattığı Jamaikalı kanat oyuncusu Renaldo Cephas, herhangi bir mazeret belirtmeden son 3 idmana ve sezonun ilk karşılaşmasına çıkmadı.


Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan konuya ilişkin, ''Cephas antrenmanlara katılmıyor ve maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz.'' ifadelerini kullanmıştı.


Konunun gündeme taşınmasının ardından Ankaragücü Kulübü'nden Cephas'ın durumuna ilişkin açıklama geldi. Kulüp yetkilileri tarafından DHA'ya yapılan açıklamada, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Cephas'ın başka bir kulüple anlaştığı belirtildi. Sezonun ilk maçı olan Şanlıurfaspor karşısına ise kendi isteğiyle çıkmadığının notere kanıtlanması amacıyla maç kadrosuna yazıldığı açıklandı.


Daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Jamaikalı oyuncu, ''Sahte haber. Nereye kaybolmuşum'' ifadelerini kullandı.


24 yaşındaki oyuncu bugün ise Erzurumspor maçı hazırlıkları kapsamında yapılan idmana katıldı. Teknik direktör Cihat Arslan'ın antrenman çıkmasına izin verdiği Cephas takımdan ayrı koşu yaptı.

Comments


bottom of page