top of page
Ara

Ankaraspor, Bayram Toysal İle 'Devam' Dedi

TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor, bu sezonun ikinci yarısında göreve gelen teknik direktör Bayram Toysal ile devam kararı aldığını açıkladı.


ankaraspor teknik direktörü bayram toysal

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonu 58 puan ile 6. sırada tamamlayan ve Play-Off bileti alan Ankaraspor, teknik direktörü Bayram Toysal ile yeniden anlaşma sağladı.


Mavi beyazlı kulübün başkanı Katipoğlu konuya ilişkin, ''Hocamızın geçen sezon takıma gelmesi ile birlikte çok büyük bir başarı yakalayarak 12. sırada bulunan takımımız, üst üste galibiyetlerle play-offa girme başarısı göstermişti. Hocamıza güvenimiz sonsuz, yeni sezonda elinden gelen her şeyi yapıp en iyi noktalara getireceğinden şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcımız olsun'' ifadelerini kullandı.


Bayram Toysal ise, ''Geçen sezon takımın başına gelmemiz ile birlikte diğer takımların maddi yönden çok aşağısında olmamıza rağmen genç kadromuz ile play-off hattına girme başarısında bulunduk. Geldiğim günden bu yana desteklerini hiç eksik etmeyen Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu'na bize inançlarından dolayı teşekkürlerimi sunar, her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim'' diye konuştu.

Comments


bottom of page