top of page
Ara

Arda, Son 6 Maçta 4. Golünü Attı! Ancelotti'den Genç Yıldıza Övgü Yağdı! | ÖZET

Real Madrid, ligin 36. haftasında evinde Alaves'i 5-0 mağlup etti. 62'de oyuna giren Arda Güler, ligde çıktığı son 6 maçta 4. golünü kaydetti.


Arda güler attı Angelotti mest oldu Angelotti arda güler

LaLiga'nın 36. haftasında Real Madrid ile Deportivo Alavés, Santiago Bernabéu Stadyumu'nda karşılaştı.


Real Madrid, 10'da Jude Bellingham, 27'de Vinícius Júnior ve 45+1. dakikada Federico Valverde'nin golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.


Mücadelye yedek kulübesinde başlayan milli oyuncu Arda Güler, 62. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna dahil oldu.


70'de Vinícius Júnior, farkı 4'e çıkartırken 81. dakikada Arda Güler sahneye çıktı.


Rodrygo'nun savunmadan seken topunu tek vuruşla şık bir şekilde ağlara gönderen Arda, ligde son 6 maçında 4. golünü kaydetti.


Gol anında kameralar Carlo Ancelotti'ye döndüğünde, Don Carlo'nun tepkisi, Arda'dan ne kadar etkilendiğini teyit eder cinstendi.


Maçı 5-0 kazanan Real Madrid, 93 puana ulaştı. Eflatun beyazlılar, kalan iki maçını da kazanırsa kendisine ait olan puan rekorunu tekrarlamış olacak.


Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e Övgüler!

Ancelotti, maç sonu Arda Güler hakkında; "Takım Arda Güler'i çok seviyor. Burada olduğu için çok mutluyuz. Çok yetenekli bir oyuncu, istemese de gol atıyor çünkü top ona aşık" diyerek mili yıldıza övgüler yağdırdı.



Comments


bottom of page