top of page
Ara

Arda Turan: ''Eyüpspor'u Avrupa'ya Taşımak İstiyoruz''

Spor Toto 1. Lig play-off 1. turunda Eyüpspor, deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor'u 120+2'de gelen gol ile 1-0 mağlup etti. Yarı finale yükselen Eyüpspor'da, teknik direktör Arda Turan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


arda turan maç açıklama

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, 1-0'lık Sakaryaspor galibiyetini değerlendirdi.


Turan, ''Sakaryaspor'u, Taner hocayı ve camiayı bütün seneki başarıları için tebrik ediyorum. Tek maç zor bir sistem, elenmek üzücü tabi. Sakarya çok güzel bir şehir. Onları verdikleri mücadeleden dolayı gönülden tebrik ediyorum. Biz ise, 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Tek maç oynuyorsunuz. Hatanın telafisi yoktu ve iyi bir oyuncu grubumuz var. Çok büyük başarı beklenen bir oyuncu grubumuz var. Bu ister istemez ekstra baskı yaratıyor. Oyuncularımı gönülden tebrik ediyorum. Bugün bana teknik direktörlük hayatımda çok özel bir gün yaşattılar. Bugün eğleneceğiz, çok önemli bir Bodrum sınavımız var, hemen ona hazırlanacağız. Bugün eğlenmek, kutlamak, şükretmek onların hakkı. Ama hiçbir şey bitmedi daha, sadece 1 tur geçtik.



Turan sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Oynatacağım oyunu 3-5 haftada ortaya koyuyorum dersem bilin ki yalan söylüyorum. Futbol oyunu, zamana ihtiyaç duyan bir oyun. Bizim doğru örneğimiz Başakşehir Kulübü'dür. Onlar gibi beraber hareket edip bir kulüp kültürü yaratmak istiyoruz. Eyüp çok güzel bir semt. İstanbul'un en güzel semtlerinden biri. Eyüpspor'u ileride Avrupa'ya taşımak istiyoruz. Onun için sağlam adımlarla, bu sene zaman kaybetmeden lige çıkmak istiyoruz. En doğru adımları atıp, oyun gücünden vazgeçmeyerek...''

Commentaires


bottom of page