top of page
Ara

Bandırmaspor'da Biten Tüm Transferler

2022/23 TFF 1. Lig sezonu öncesinde Bandırmaspor, 6'sı kiralık 17 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte Bandırmaspor'un yeni sezon transferleri...


bandırmaspor transfer

Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde İstanbulspor'a takılarak Süper Lig'in kapısından dönen Bandırmaspor, yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlamayı planlıyor. Kadrosunda yapılanmaya giden Bandırmaspor'da biten tüm transferler.


Oldukça başarılı bir sezon geçiren Philippe Keny'nin Başakşehir'e transferi üzerine, Bandırmaspor, turuncu lacivertli ekibin 27 yaşındaki santraforu Atabey Çiçek'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Ayrıca golcü olarak, Aris Selanik'ten Dimitrios Manos ve Rodez'den Malaly Dembélé takviye edildi.


Orta sahada, PEC Zwolle'den Mustafa Saymak, Eyüpspor'dan Caner Bağ, Başakşehir'den Emir Şenocak, RSCA Futures'dan Isaac Tshibangu, Adana Demirspor'dan Sedat Şahintürk (kiralık), KVC Westerlo'dan Oğuz Kağan Güçtekin (kiralık) ve Sékou Camara kadroya katıldı.


Defansta, Hatayspor'dan Fatih Kurucuk, Újpest FC'den Georgios Koutroubis, Legia Varşova'dan Mateusz Holownia, Göztepe'den Batuhan Adıgüzel'i renklerine bağlayan Bandırmaspor, Galatasaray'dan Mahmut Keskin ile kiralık olarak sözleşti.


As kalecisi Gökhan Değirmenci, yedek kalecileri Melik Ejder Yücel ve Ali Serçek ile yolları ayıran bordo beyazlılar, boşalan mevkiye Bundesliga 2 temsilcisi Kiel'den Ioannis Gelios'i bonservisiyle, Trabzonspor'dan Arda Akbulut'u ise kiralık olarak kadrosuna kattı.


Yeni sezon hazırlıklarını ve yaz dönemi transfer çalışmalarını tamamlayan Bandırmaspor, ligin açılış karşılaşmasına 20 Ağustos'ta, Tuzlaspor deplasmanında çıkacak.

Comentários


bottom of page