top of page
Ara

Batman Petrolspor, 3 Önemli İsmi Renklerine Bağladı!

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Batman Petrolspor golcü oyuncu Yakup Alkan, kanat oyuncusu Uğurcan Bekçi ve orta saha Ergün Nazlı'yı kadrosuna kattı.


batman petrolspor transfer

TFF 3. Lig 2. Grup'un lideri Batman Petrol spor ara transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor.


Golcüsü Aykut Çift'in Kuşadasıspor'a gitmesi ile gol yollarındaki takviyeyi Yakup Alkan'dan yana kullanan Batman Petrolspor, kanat oyuncusu Uğurcan Bekçi ve orta saha Ergün Nazlı'yı da renklerine bağladı.


Batman Petrolspor, transferleri duyurduğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;


''Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna dahil olan yeni transferlerimiz Uğurcan Bekçi, Ergün Nazlı, Yakup Alkan için Kulüp Başkanımız Mustafa Demir ve As Başkan Mert Nasıroğlu'nun katıldığı toplu imza töreni Antalya Belek kampında gerçekleştirildi.


Hoşgeldin Uğurcan Bekçi.


TPAO Batman Petrolspor, sol ve sağ kanat mevkilerinde görev yapan 25 yaşındaki genç futbolcu Uğurcan Bekçi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bekçi'ye ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz.


Hoşgeldin Ergün Nazlı


TPAO Batman Petrolspor, orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapan 23 yaşındaki genç futbolcu Ergün Nazlı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Ergün'e ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz.


Hoşgeldin Yakup Alkan


TPAO Batman Petrolspor, santrafor oynayan 31 yaşındaki futbolcu Yakup Alkan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Alkan'a ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-beyazlı formamızla başarılar diliyoruz."

İlgili Yazılar

コメント


bottom of page