top of page
Ara

Batuhan Karadeniz Vanspor'da!

Kızılcahamam'da 2. Etap kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor FK, iç ve dış transferde hareketli günler geçiriyor. Kırmızı siyahlı ekip, Süper Lig'de Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Sivasspor ve Elazığspor formalarını giyen ve son olarak Iğdır FK'da yer alan deneyimli santrafor Batuhan Karadeniz ile anlaştı.


Batuhan Karadeniz nerede

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor, geçtiğimiz sezon Iğdır FK'da forma giyen 31 yaşındaki golcü ile 1 yıllığına anlaştığını duyurdu.


Vanspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Santrafor mevkiinde oynayan, kariyerinde sayısız başarı bulunan milli futbolcu Batuhan Karadeniz ile 2022-2023 futbol sezonu için kulübümüz ikinci başkanı Veyrel Ürüm, as başkanımız Özcan Kara, yönetim kurulu üyemiz Fatih Sarp, genel sekreterimiz İsmail Ayaz ve transfer komitemizin göstermiş olduğu yoğun çalışma ve emek sonucu Vanspor şanlı formasını giymek üzere anlaşma sağlanmıştır. Vanspor Futbol Kulübümüze hayırlı olması dileklerimizle.'' ifadeleri kullanıldı.


Batuhan Karadeniz ise transferi için, "Türkiye'nin incisi Van'a geliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini Van halkı için yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.


Iğdır FK ile çıktığı 29 lig maçında 16 gole imza atan Karadeniz, kariyerinde toplamda 348 resmi maçta oynayarak 142 gol ve 37 asistlik bir performans sergiledi.

İlgili Yazılar

Kommentare


bottom of page