top of page
Ara

Başakşehir - Adana Demirspor Maçında Gerginlik

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir, sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ederek zirve yarışında iddiasını sürdürdü. Karşılaşmanın ardından çıkan olaylar maça damga vurdu. Sinirden çılgına dönen Stefano Okaka, Badou Ndiaye'nin üstüne yürüdü. İşte detaylar...



Ligin 18. haftasında, Başakşehir ile Adana Demirspor, Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi Başakşehir, Deniz Türüç ve Serdar Gürler'in golleri ile sahadan 2-1 galip ayrıldı.


Arda Kardeşler'in bitiş düdüğünü çalmasının hemen ardından, Başakşehir'in tecrübeli forveti Stefano Okaka, Adana Demirspor'un 10 numarası Younes Belhanda ve kanat oyuncusu Gökhan Töre arasında bir diyalog yaşandı. Bu sırada, Adana Demirsporlu Badou Ndiaye'nin kendisini ittirmesi sonrası çılgına dönen Okaka, Ndiaye'nin üstüne yürüdü.


Ndiaye'ye saldırmaya çalışan Okaka'ya Samet Akaydın tepki göstermesi üzerine olaylar devam ederken, duruma müdahale eden Başakşehir teknik heyeti, tecrübeli oyuncuyu güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı.


Adana Demirspor kavga

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu konuyla ilişkin, ''Oyuncu grubunun böyle tartışma yaşamasını istemezdim. Ama maçın gerginliğiyle bunlar olabiliyor. Okaka görüntü itibarıyla çok sert bir oyuncu ama kalbini bilseniz hayatta bir olayın baş aktörü olmayacağını anlarsınız. Karşılıklı atışma vardı, çok önemli değil. Bunları konuşmak futbola bir şey katmaz.'' ifadelerini kullandı.


Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise ''Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "77 numara galiba, Gökhan Töre'ye küfür etmiş herhalde onun için biz de Göksel başkanla indik, ortalığı biraz yumuşatmak istedik. Neyse bir şey olmadan ayrıldık.'' diye konuştu.

Comments


bottom of page