top of page
Ara

Başakşehir'den, Giresunspor Maçı Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor'u 4-2 mağlup etti. Mücadeleyi, cezası nedeniyle locadan takip eden Teknik Direktör Emre Belözoğlu, ile ev sahibi takım taraftarları arasında tartışma yaşandı. Turuncu lacivertli kulüp, karşılaşmanın ardından olayla ilgili açıklamada bulundu.


emre belözoğlu giresunspor maçı olay

Giresunspor - Başakşehir mücadelesini locadan takip eden teknik direktör Emre Belözoğlu ile Giresunsporlu taraftarlar arasında tartışma yaşandı.


Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Çotanak Stadyumu'nun 10 numaralı locasının önünde, Emre Belözoğlu'nun taraftarlar ile küfürlü tartışma anları yer alıyor.


Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Medipol Başakşehir Kulübü, Teknik Direktör Emre Belözoğlu'na bir şahıs tarafından saldırı girişiminde bulunulduğunu belirtti.


Turuncu lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu şekilde:


''Karşılaşmanın ikinci yarısında, Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ve personelimizin karşılaşmayı takip ettiği locaya, yan locada bulunan yabancı uyruklu bir şahıs tarafından sözlü hakaretlerde ve fiili saldırı teşebbüsünde bulunulmuştur. Bunun sonucunda Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu, karşılaşmanın bir bölümünü izleyememiştir. Yaşanılan olayın münferit bir olay olduğunun altını çizer, Giresunspor'a misafirperverlikleri ve nahoş olay esnasındaki yardımsever tutumları için teşekkürlerimizi iletiriz."



İlgili Yazılar

コメント


bottom of page