top of page
Ara

Beşiktaş'ta Kiralık Oyuncularda Son Durum

Transfer harekatına başlayan Beşiktaş'ta, gözler bir yandan yeni transferlere bir yandan da kiralıktan dönecek oyunculara çevrildi. İşte siyah beyazlılarda takımdan ayrılacak ve kiralıktan dönecek oyuncular...


beşiktaş kiralıktan dönecek oyuncular

Yeni sezon yapılandırmasını sürdüren Beşiktaş'ta Ghezzal ile yollar ayrılırken Rebic, Zaynutdinov, Amartey gibi isimlerin de takımdan ayrılması bekleniyor. Siyah beyazlı ekipte kiralık forma giyen Joe Worrall da Premier Lig'e dönerken, sözleşmeleri sona eren Cenk Tosun, Salih Uçan ve Umut Meraş konusu hala belirsizliğini koruyor.


Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un, hem sözleşmesi sona eren hem de kiralıktan dönen oyuncuların performanslarını izlemek istediği biliniyor.


Siyah beyazlı ekipte, şu isimler kiralıktan dönecek:


Valentin Rosier (Nice), Jean Onana (Marsilya), Kartal Yılmaz (Kayserispor), Javi Montero (Arouca), Kerem Atakan Kesgin (Sivasspor), Ajdin Hasic (Sarajevo), Emre Bilgin (Karagümrük), Emrecan Bulut (Ümraniyespor), Abdullah Aydın (Erokspor), Erdoğan Kaya (Beyoğlu Yeni Çarşı), Bilal Ceylan (Karşıyaka), Oğuzhan Akgün (Sarıyer), Ahmet Gülay (Kestelspor), Halil Çiçek (Silivrispor), Badra Cisse (Alba Iulia), Burak Yıldız (Velimeşespor), Necati Bilgiç (Adana 1954).


Beşiktaş'ın sezon içerisinde kadro dışı bıraktığı ve daha sonra kiralık olarak gönderdiği Rosier, yeni sezon planlamasında yer almıyor. Siyah beyazlı ekip, sözleşmesi 1 sezon daha devam eden oyuncuya kulüp bulmasını belirtti.


Siyah beyazlıların sezon başında 4 yıllık sözleşme imzaladığı ancak beklenen performansı veremediği için kiralık olarak Marsilya'ya gönderilen Jean Onana da geri dönecek isimlerden. Marsilya'ya 4,5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Onana için, Fransız ekibin teklifi değerlendirmeyeceği açıklandı. Yeni sezonda şans verilmesi beklenmeyen Kamerunlu oyuncunun akıbeti henüz belirlenmedi.


Kayserispor'da başarılı bir performans sergileyen Kartal Yılmaz, sezonun sona ermesiyle birlikte sarı kırmızılı ekibe veda etti. Yeni sezonda 3 ayrı kulvarda yarışacak olan Beşiktaş'ın, Kartal Yılmaz'ı rotasyon olarak kadroda tutması planlanıyor.


Montero ve Hasic ikilisi de yeni sezonda kadroda düşünülmezken, her iki oyuncu için de Avrupa'dan teklifler var. Henüz Beşiktaş resmi olarak masaya oturmasa da iki oyuncunun da elden çıkarılması gündemde.

Komentar


bottom of page