top of page
Ara

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk'ten Açıklama | ''Hakemin Tutarsız Kararları...''

Bodrum FK başkanı Fikret Öztürk, olaylı Eyüpspor maçının ardından açıklamada bulundu.


bodrumspor eyüpspor maçı açıklama


Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu. Oldukça gergin geçen karşılaşmada, teknik direktörler İsmet Taşdemir ve Arda Turan da dahil olmak üzere 4 kırmızı kart çıktı. Ayrıca, sahaya atılan yabancı maddeler gözüne isabet eden Eyüpsporlu savunma oyuncusu Uğur Demirok'un gözünden ameliyat olacağı açıklandı.


Bodrum Futbol Kulübü başkanı Fikret Öztürk, müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulundu.


Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Öncelikle Eyüpspor yedek kulübesindeki oyuncunun yaralanması tasvip edilecek bir şey değil. Gözünde retina yırtığı var deniyor. Maçtan sonra Genel Müdürümüz Süleyman Bey camiamız adına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve hem kendisiyle hem doktorları ile görüştü. Futbolcuya şahsım ve kulübüm adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Başkan Öztürk, Eyüpspor maçında yaşananlara ilişkin, hakemin tutarsız kararlarının iki tarafı da olumsuz etkilediğini belirtti. Son iki haftadır Bodrum FK müsabakalarında bir şeyler oynandığını savunan Öztürk, "Eyüpspor maçında olayları bu şekle getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı.''


Öztürk ayrıca, bugüne kadar hiçbir kayda değer olayın yaşanmadığı Bodrum stadında bu hafta yaşananların kendisini çok üzdüğünü belirtti.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page