top of page
Ara

Bodrumspor'dan Tarihi Transfer!

Bodrumspor, transfer harekatında hız kesmiyor. Yeşil beyazlı ekip, Göztepe ile yollarını ayıran 35 yaşındaki Makedon santrafor Adis Jahovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.


Adis Jahovic bodrumspor ilk yabancı transferi kim

Spor Toto 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor, kulüp tarihinin ilk yabancı transferini Adis Jahovic ile gerçekleştirdi.


2016-17 sezonunda Göztepe ile TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan Jahovic, Pendikspor ve Sakaryaspor gibi kulüplerin de radarında bulunuyordu. Uzun süre Göztepe'den haber bekleyen santrafor, kulüple görüşme yapılmaması üzerine gelecek sezonda Bodrumspor forması ile sahada olacak.


Türkiye'ye ilk olarak 2016-2017 sezonunda gelen Jahovic, ilk senesinde 1'inci Lig'de Göztepe ile Süper Lig'e yükselme mutluluğu yaşadı. 2017-2018 sezonun ilk yarısında Göztepe formasıyla 14 gol atıp, ara transfer döneminde Konyaspor'un yolunu tuttu. Konyaspor'un ardından Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor formalarını giyen Jahovic, 2020-2021 sezonun devre arasında yeniden Göztepe'ye döndü. Göztepe'de 1.5 sezon forma giyen golcü, geçen sezon küme düşme acısı yaşadı.

Comments


bottom of page