top of page
Ara

Boluspor'da Biten Tüm Transferler

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da, 2022/23 sezon öncesinde 21 oyuncu ile yollar ayrılırken, 19 oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte Boluspor'da yeni sezon öncesi biten tüm transferler...


boluspor transfer

Golcüleri Kabongo Kasongo ve Bekim Balaj ile yolları ayrılan Boluspor, boşalan mevkiye Giresunspor'dan Ibrahima Balde ve 24 Erzincanspor'dan Ozan Papaker'i getirdi. Kırmızı beyazlı ekip her iki oyuncu ile de 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca altyapıda forma giyen 19 yaşındaki santrafor Kerem Ersin profesyonel kadroya dahil edildi.


Orta sahada, Viktoria Plzen'den Joel Kayamba, Erzurumspor'dan Gökhan Alsan, Bandırmaspor'dan Guy-Michel Landel, Samsunspor'dan Melih Okutan (kiralık) kadroya katıldı. Boluspor altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen Burak Asan bu sezon takımda yer alacak.


Defansta, Zimbru Chisinau'dan Veaceslav Posmac, Erzurumspor'dan Gökhan Kardeş, Balıkesirspor'dan Batuhan İşçiler, Somaspor'dan Onur Ulaş, Keçiörengücü'nden Ercan Yazıcı'yı bonservis ile renklerine bağlarken, Samsunspor'dan Guy Serge Yameogo'yu 1 yıllığına kiralandı. Altyapıda forma giyen Naby Youssouf Oularé as kadroya katıldı.


Kalede ise Gaziantep FK'dan Çağlar Akbaba ile anlaşma sağlanırken, altyapı kalecilerinden Muhammet Özkan, profesyonel oldu.


Boluspor sezonun açılış karşılaşması için 13 Ağustos'ta, Manisa FK deplasmanına gidecek.

Comments


bottom of page