top of page
Ara

Bülent Korkmaz: ''Bütün Sorumluluk Bende''

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Altaş Denizlispor'u 3-1 mağlup etti. Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


çaykur rizespor teknik direktörü bülent korkmaz

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, 3-1'lik Denizlispor galibiyetini değerlendirdi.


Korkmaz, ''Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Özellikle ilk yarı oyuncularım çok iyi oynadılar. Hem pas alışverişleri hem boş adım bulmaları, hem de iyi başa çıkmaları çalıştıklarımızla hemen hemen harfiyle yaptılar. Maalesef önde, santrafor bölesinde eksiklerimiz var. Orayı tamamlayacağız. Eğer şampiyon olacaksak öne bir santrafor almak lazım. Elimizdeki oyuncular, özellikle ön bölgede oynayanlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Ama bir santrafor bulmamız lazım yoksa sıkıntı yaşayabiliriz. Çünkü bu kadar iyi oyuna, bu kadar fazlar pozisyona daha farklı olmalıydı. Nihayetinde oyun bazen riske de giriyor 2-1'ken rakip 2-2'yi de bulabilirdi, dolayısıyla buna fırsat vermemek için bu mevkiyi yüzde 100 tamamlamaz lazım.'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam, ''Ayrıca şunu taraftarlara söylemek istiyorum, bazen yenilebilirsiniz, bazen berabere kalabilirsiniz bunu sezonun ilk yarısında yaşadık. Tepki vereceklerse bana versinler. Sonuçta bu takımın teknik direktörü benim. Oyuncularımı oynatan benim, hatasıyla günahıyla benim. Bütün sorumluluk bende. Bunu özellikle vurguluyorum. Oyuncuya sonuna kadar sahip çıksınlar. Ki deplasmana da geliyorlar. Fenerbahçe maçında nasıl takıma sahip çıkıp alkışladılarsa aynı şeyi devam ettirsinler. Tepki vereceklerse bana versinler sorun yok" ifadelerini kullandı.

Commentaires


bottom of page