top of page
Ara

Bülent Korkmaz: ''Galip Gelmek Güzel''

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor, Tuzlaspor deplasmanından 1-0 galip ayrılarak puanını 29'a yükseltti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, zor bir maç oynadıklarını belirterek, ''Galip gelmek güzel'' dedi.


çaykur rizespor bülent korkmaz

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Çaykur Rizespor, Tuzlaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı.


Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Galip gelmek güzel. Oyun olarak iyi futbol oynadık diyemeyeceğim. Birçok pozisyon almada eksik kaldık. Zor bir maç oldu. Kalecimiz Tarık’ın gününde olması da bugün galip gelmemizde büyük etken oldu diyebilirim. Sonuçta kazandık ama hücuma çıkarken çok hata yaptık ve rakibimize çok pozisyon verdik. Önemli olan bu tarz oyunları kazanmaktı. Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.


Geçtiğimiz günlerde antrenman sırasında trajik bir şekilde hayatını kaybeden Rizespor altyapısı oyuncularından Yiğit Demirel’in vefatı hakkında da konuşan Korkmaz, "Yiğit gencecik bir oyuncumuzdu. Bizi çok üzdü. Talihsiz bir kaza geçirdi ve ne yazık ki çok genç yaşında bizleri üzdü. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Hayalleri vardı ve gerçekleştiremedi. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page