top of page
Ara

Bülent Korkmaz: ''Hak Ettiğimiz Bir Galibiyetti''

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Manisa FK'yı 4-2 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı. Mavi yeşilli ekipte Teknik Direktör Bülent Korkmaz, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


bülent korkmaz manisa fk maçı sonrası kaleci durumu

Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, 4-2'lik Manisa FK galibiyetini değerlendirdi.


Korkmaz, ''Oyuncularımı kutluyorum. Bu saha ve havada iyi mücadele verdiler. Ve son oynadığımız maçın üstünden 72 saat geçmemesine rağmen fiziksel olarak çok dirilerdi. Eyüpspor maçında oynamayıp, bu maçta oynayan oyuncularım da çok iyi mücadele etti. Oyun, fizik güç ve mücadele olarak çok iyiydik. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Yediğimiz gollere bir şey demek istemiyorum. Kalemize atılan şut bile değildi ama gol oldu, yapacak bir şey yok. Önemli olan kazanmaktı.'' diye konuştu.


Maçın 60. dakikasında sakatlanarak yerini Emre’ye bırakan kaleci Abdullah Yiğiter’in sağlık durumu hakkında da bilgi veren teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Bu maçın en üzücü olayı Abdullah'ın durumu oldu. Sıkıntılı bir durum var. Sezonu kapadı diyebiliriz. Ayağında kırık var Abdullah'ın. Yani ilk defa oynadı, iyi de çalışıyordu. İnşallah bir an önce iyileşip, eski sağlığına döner. Sağlık bir şekilde profesyonel hayatına devam eder.''

Comentarios


bottom of page