top of page
Ara

Cihat Arslan: ''Mücadele Son İki Maça Kaldı''

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 3-1 mağlup oldu. Sarı yeşilli ekipte, teknik direktör Cihat Arslan maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şanlıurfa teknik direktörü açıklama

Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan, 3-1'lik Eyüpspor yenilgisini değerlendirdi.


Teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Ligde kalma mücadelesi verirken taraftarımıza teşekkür ediyorum ama bütünleşememenin sıkıntılarını da yaşıyoruz. Kimsenin kimseden haberi yok, kimsenin kimseden desteği yok. Şuna çok üzüldüm, maçtan önce yönetim kurulu geldi. Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş. Yani çok enteresan. Yani bunu diyebilen insan bu şehirde nasıl yaşıyor? Diğer takımlar bütünleşirken bizim dağılmamamız lazım. Bunu özellikle söylüyorum. Yani 'düşerse düşsün', bu çok ağır bir şey.


Eyüpspor’u sonuna kadar kutluyorum. Yanlış anlamayın, biz Eyüpspor’dan hiçbir şey istemedik, Allah korusun. Çünkü bize yapılan kıyak başkasına zulümdür. Bu yüzden ben verdikleri mücadeleyi tebrik ediyorum. Ben sadece orada bir penaltı pozisyonunda sakin olun, ne de olsa VAR var dedim, orada ben hata yaptım, özür dilerim. Durum bu, Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Biz 2-1’den sonra çok pozisyona girdik. Atabilseydik en azından bir puanı cebimize de koyabilirdik. Ama mağlup olduk. Puan tablosuna baktığınızda mücadele son iki maça kaldı. Hatta son maça bile kalabilir. İnşallah biz Çorum’u yenersek son maça kalmaz ama kalacak görünüyor. Burada bir daha birlikteliğe, bütünlüğe ihtiyacımız var. Bu bizim tek başına takımla beraber kaldırabileceğimiz bir yük değil.''

İlgili Yazılar

Commentaires


bottom of page