top of page
Ara

Denizlispor'da İki Ayrılık Daha...

Spor Toto 1. Lig'de küme düşen Denizlispor'da, Asım Hamzaçebi ve Ömer Şişmanoğlu'nun ardından iki isim daha ayrılık kararı aldı.


denizlispor haberleri son dakika

Spor Toto 1. Lig'e veda eden ve maddi sıkıntılar ile boğuşan Denizlispor'da üst üste veda haberleri gelmeye devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde Ömer Şişmanoğlu ve Asım Hamzaçebi'nın yolları ayırmasının ardından takım kaptanı Oğuz Yılmaz ve Mustafa Çeçenoğlu da yeşil siyahlı ekibe veda etti.


2018-2019 sezonunun devre arasında takıma katılan kaptan Oğuz Yılmaz, takımdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayımlayan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:


''Değerli Denizlispor Ailesi ve Sevenleri; Bu güzel kulüp ile 4 buçuk yıl geçirdim. Bu süre zarfında takim arkadaşlarımızla beraber yeri geldi şampiyonluk yasadık, yeri geldi küme düşmeme mücadelesi verdik. Ama her zaman takımımızın başarılı olabilmesi için zaman zaman kendimden de fedakarlık yaparak, bir çok şeyi sineye çekerek, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hatalarım ve yanlışlarım olduysa affola. Kaptanlığını da yaptığım Denizlispor'un en kısa zamanda layık olduğu yerlere geleceğine inanıyorum. Şimdi benim için ayrılık zamanı olsa da her zaman Denizlispor'un bir taraftarı olarak kalacağım. Beraber çalışma fırsatı bulduğum tüm antrenörlerime, başkanlarıma, yöneticilerime, kulüp personeline, takım arkadaşlarıma minnettarım. Son olarak Büyük Denizlispor taraftarlarına ve Denizlililere teşekkür ederim, sevildiğimi her zaman bana hissettirdikleri için. Tekrar görüşmek dileğiyle, her şey için teşekkürler...''



İki sezondur yeşil siyahlı formayı giyen tecrübeli hücum oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu ise, kulübe şu mesaj ile veda etti:


''Değerli Denizlispor Ailesi; sizinle birlikte iki yıl geçirdim. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da takımın başarılı olması için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hatalarım ve yanlışlarım olduysa kusuruma bakmayın. Denizlispor'un en kısa zamanda layık olduğu yerlere geleceğine inanıyorum. Bu büyük camiaya artık veda zamanı geldi. Bu iki yıllık süreçteki tüm yöneticilere, hocalarıma, kulüp çalışanlarına ve özellikle taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum.''


Comments


bottom of page